Căsuța – episod pilot

Bai, e clar, trebuie să vorbesc de căsuță!

Nu e vorba doar de voi, sunt mulți care ne întreabă cum arată, cum ne-am descurcat până acum și cât ne-a costat. Hai mai întâi să vedem filmul și apoi discutăm pe larg. Cu sonor OBLIGATORIU!

 

Știu, Resident Evil 4 și-a lăsat definitiv și iremediabil amprenta pe sinapse 😜

Așa arată căsuța la sfârșit de 2021, sperăm să terminăm instalația sanitară până de revelion. Ne făcuserăm speranțe să tragem și șapa dar cred că e imposibil.

Oricum, având în vedere că anul trecut pe vremea asta eram încă la apartament – zic că ne-am descurcat neașteptat de bine.

E construită din Ytong de 30, are cam 100mp utili, living open space cu bucătăria, 2 dormitoare, un birou, 2 băi și o terasă care nu apare în video dar pe care probabil o vom închide. Zic eu că e mai mult decât suficient pt 3 persoane.

Suntem la 7 km de Slobozia și aprox. 130 km de București. La 100m avem parcul și la 200m e lacul.

Ne-am băgat în chestia asta fără să stăm pe gânduri: am vândut apartamentul și ne-am chibzuit fiecare leu cheltuit. Suntem conștienți că nu vom avea bani s-o terminăm dar planul este să reușim s-o facem locuibilă la sfârșitul lui Mai, gen dormitoarele, o baie..strictul necesar cât să locuiești.

După cum ați observat, e o casă stil apartament de bloc, cu încălzire prin calorifere. Toată lumea ne-a spus că facem o greșeală ca nu ne băgăm încălzire prin pardoseală dar am ajuns în punctul în care facem exact invers decât ni se recomandă. Pur și simplu ne-am săturat de sfaturi gratuite, venite de la zeci, sute de oameni cărora nu le-am cerut niciodată sfatul.

Am auzit de atâtea ori ” n-ati facut bine!” încât am ajuns să credem că am luat cele mai bune decizii făcând exact invers.

Cum să plecați din București? Vai, dar cum să vă vindeți apartamentul? Vai, dar ați cumpărat scump terenul! Vai, dar ce camere mici aveți! Vai, dar câte geamuri aveți! Vai, dar ați îngropat bani aiurea în fundația asta!  Vai, dar cum să lucrați cu meșterul X? Vă spun eu că nu vă mai scoateți banii înapoi pe casă!

Frate, te seacă la un moment dat, nu înțeleg ce e cu oamenii ăștia.

Whatever. Ideea e că mergem înainte, vă țin la curent cu evoluția si eventualele momente memorabile.

Nu prea știu ce să vă zic, dacă aveți voi întrebări – vă răspund în comentarii. Dacă nu – dați și voi subscribe, follow, share & like, m-ar ajuta enorm! Cumpărați de la Emag folosind acest link! Nu vă place Emag? Folosiți codul ăsta la cumpăraturile PCgarage! Cu puțin noroc se strâng 10 lei, să le iau 2 beri la muncitori.

P.S. am glumit, sper din tot sufletul să nu faceți asta. Blogul ăsta a supraviețuit tocmai pentru că e undercover..

Comentarii ( 2 )

    1. e dedeman frate!
      lasă-mă că mi-au sărit fanii în cap, că i-a luat amețeala de la film.. păi asta a și fost ideea, doar nu suntem la visuri la cheie dreaqu 🙄

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top