Căsuță ep.2: gata și șapa!

Sâmbătă am tras și șapa – dacă e corect spus. Ne-a recomandat cineva o echipă de super băieți din Sălcioara – un sătuc undeva pe lângă Lehliu. Au venit la 8 fix, așa cum am discutat, au lucrat ca la carte și la 12 au terminat.

Mâine (luni) punem și ușile de la intrare și cred că suntem cu casa la gri gen. Și tot mâine vine un băiat să ne sape șanțul pentru canalizare/apă + șanțul pentru cablul de curent.

wow 😨

Frate, nu știu cum pare pentru alții dar e îngrozitor de greu. Toată lumea se gândește ca cea mai mare provocare a fost prețul materialelor care a explodat anul trecut. Well, e și asta. Însă cel mai greu e cu oamenii. Cu bani în buzunar și abia găsesti pe cineva cu chef de muncă.

Căutăm de ceva vreme un om care să ne sape șanțurile. Îi vezi că mor de foame dar n-ar munci, chit că le dai cât cer ei. A venit unu.. cică aoleo, dacă răcesc? că e cam friguț afară.. o să transpir și mă îmbolnăvesc! Aoleo, da’ ce tare e pământu! Cred că e beton dădăsupt..

La 3 străzi de noi își face cineva o casă, e deja la a 4-a echipă și e în urma noastră. Până o termină mai schimbă 5 echipe. Omul a cerut un singur lucru: veniți și munciți că mă grăbesc s-o termin. În decembrie, abia dacă i-a văzut pe muncitori de 5 ori. Normal că te apucă dracii. Anul ăsta nici măcar nu i-au răspuns la telefon..

Revin la mine. Pe lângă faptul că nu am bani s-o termin, m-au anunțat și meseriașii că vor să mărească prețurile. Nu mi-au zis-o direct dar suficient cât să înțeleg. Și dacă renunțăm la ei, ce garanții am că ăia care vor veni pe bani mai puțini nu vor da buleală?

Îmi aduc aminte de prima echipă.. cum ne spuneau ei cică: cu noi vă mutați în maxim 4 luni! și după 2 luni abia turnam fundația..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top