Vreți să vorbim despre Cripto?

Mă refer la bitcoinși, nft-uri, metamask-uri, opensea-uri, d’astea. Pe mine mă plictisește îngrozitor subiectul și asta din 2 simple motive:

  1. n-am
  2. n-am timp

Dar Twigg, ce-ți veni să discuți despre cripto?

Mă bucur că întrebi! Păi.. în primul rând, cu toții avem cel puțin un amic/prieten sau rudă care e addicted pe chestia asta. Nu înseamnă că e și milionar, dar e pasionat. Atât de pasionat încât îți vorbește ore întregi despre ceva ce oricum nu poți întelege.

Este ca aveți și voi?

Așa și eu. Băi, nu zic: aș vrea să am cripto, nft-uri, chestii. Nu m-a pasionat subiectul niciodată iar azi când scriu acest articol, dacă m-ar fi dus capul să cumpăr când erau efectiv gratis, aveam acum milioane de parai. Da, pot spune că e una dintre cele mai mari frustrări pe care le am. Dar încerc să supraviețuiesc..

Așa, ce vroiam să spun: bro, cred că e foarte mișto să stai pe un laptop în confortul de acasă și să tranzacționezi. Fără șefi, deadline-uri aberante sau muncă fizică prost plătită. De asemenea mi se pare mișto să investești 100$ înainte de culcare și dimineața să ai 150$. Cine dracu n-ar vrea?

Dar știți care e faza? după ce stai câteva ore lipit de monitor, tot ți se face foame. Și nu știu cum dracu dar tot la mâna „săracului” care a muncit la câmp ajungi. El te hrănește pe tine și cumva și tu pe el. Doar că este o mare nedreptate modul și sumele pe care le câștigați.

Dacă s-ar apuca și țăranul de criptomonede, am muri cu toții de foame. Cam asta e valoarea bitcoinului în realitate. ZERO.

Așa că, barosane, când treci cu bmw-ul ăla jmecher pe lângă un sărac cu dacie, adu-ți aminte că fără el, tu nu aveai ce să mănânci. El se descurca oricum, tu nu. Nu ești nici mai special, nici mai inteligent. Arată-i un pic de respect.

Revin pă subiect: îmi povestea „amicul pasionat” ca bitcoinu va ajunge inevitabil la 1.000.000 (un milion) de Euro, e doar o chestiune de timp. I-am zis că din partea mea să ajungă un miliard.

După care a completat: în viitor, oricum doar criptomonedele vor mai exista, banii obișnuiți vor dispărea.

Bă.. așa o fi.

După ce am închis, mă gândeam eu așa, în prostia mea: bă.. să zicem că se face bitcoinu 1 milion de parai. Cum fac să cumpăr o pâine? O să platesc 0,0000….00001 btc? Și restul cum mi-l dă?

E clar că sunt complet depășit..

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top