10 lucruri pe care probabil nu le știi despre mine

  1. Până zilele trecute (mai precis când a fost Untold), nu auzisem în viața mea de trupa Imagine Dragons. Cred ca am auzit în schimb pe la radio piesa aia cu Believe dar pt că nu-mi place n-am fost curios să aflu cine o cântă.
  2. Tot legat de muzică, în playlist-ul Spotify am aproape aceleași melodii pe care le ascultam pe winamp și în anii 2000
  3. Unele dintre cele mai jenante lucruri pe care le-am făcut în social media (și de care îmi este rușine) a fost când aveam în feed dubioși precum Mândruță sau Caramitru.
  4. Apropo de social media, n-am cont de tiktok iar pe instgram intru de 2 ori pe an să văd dacă s-a mai schimbat ceva. Și chiar s-a schimbat, gagicile care anii trecuți pozau în chiloți, acum sunt și mai goale.
  5. N-am băut niciodată energizante (nu știu ce gust au), n-am băut vodcă sau alte d’astea tari, nu fumez, nu vapez, nu consum chestii la modă din simplul motiv că nu simt nevoia. Cu toate astea, încă sunt în viață..
  6. N-am intrat niciodată într-un maxbet sau alte săli de păcănele/cazinouri. Am jucat de maxim 10 ori de pe telefon la pariuri unde am câștigat o singură dată 200 lei. Anul ăsta am dat cam 300 de lei la ANAF pt că n-am plătit atunci impozit pe câștig și s-au tot strâns penalizări în timp.
  7. Ultima oară când am purtat o cămașă a fost prin 2018 și atunci pentru că am fost obligat să merg la o chestie gen botez sau cununie.
  8. Dacă la 18 ani mergeam pe stradă cu mâinile în buzunarele de la pantaloni, azi la aproape 30 de ani distanță merg fix la fel.
  9. Când fac grătar, mai nou mănânc micii cu sos tzatziki făcut de nevastă-mea (în loc de muștar). Mutatul la țară, deh..
  10. Din 4 pisici mai am 6..

Comentarii ( 2 )

  1. Imi este tot mai rusine de ceea ce vedem in social media in ziua de azi. Totul pare sa fie o cursa nebuna de a avea cat mai multi urmaritori si de a fi cat mai „cool”. Personaje dubioase si controversate sunt promovate si acceptate, in timp ce continutul de calitate si educativ este ignorat. Sunt incantat sa aflu ca nu sunt singurul care simte asta si ca mai sunt persoane ca mine care nu sunt atrase de aceste tendinte efemere si lipsite de substanta. Respect pentru tine pentru ca iti pastrezi autenticitatea si pentru ca ai indrazneala sa nu te lasi influentat de aceste „moduri” care mai de care mai ciudate. Cat despre playlist-ul tau, cred ca e minunat sa privesti in trecut si sa rememorezi amintiri prin intermediul muzicii. Pana la urma, asta ne ajuta sa ne cunoastem si sa ne intelegem pe noi insine mai bine decat toate trendurile din lumea virtuala. Toate cele bune si sper ca iti vei pastra autenticitatea si in continuare!

  2. Chiar m-a amuzat faza cu trupa Imagine Dragons, eu abia asteptam Untold sa-i vad live. Dar asta-i farmecul, sa descoperim lucruri noi. Si da, si eu as asculta in continuare in playlist winamp daca nu ar fi cateodata mai usor cu Spotify. Si nici eu nu fumez, nu vapez, nu am nevoie, pentru mine e suficienta muzica sa ma faca sa simt efectul unei substante si sa-mi tina bataile inimii. Felicitari pentru faptul ca nu ai intra in sali de pacanele, eu nu pot rezista uneori si sunt sigura ca faptul ca te-ai mutat la tara a fost si mai bun pentru tine si pentru pisici! 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top