10 lucruri pe care probabil nu le știi despre mine

  1. Până zilele trecute (mai precis când a fost Untold), nu auzisem în viața mea de trupa Imagine Dragons. Cred ca am auzit în schimb pe la radio piesa aia cu Believe dar pt că nu-mi place n-am fost curios să aflu cine o cântă.
  2. Tot legat de muzică, în playlist-ul Spotify am aproape aceleași melodii pe care le ascultam pe winamp și în anii 2000
  3. Unele dintre cele mai jenante lucruri pe care le-am făcut în social media (și de care îmi este rușine) a fost când aveam în feed dubioși precum Mândruță sau Caramitru.
  4. Apropo de social media, n-am cont de tiktok iar pe instgram intru de 2 ori pe an să văd dacă s-a mai schimbat ceva. Și chiar s-a schimbat, gagicile care anii trecuți pozau în chiloți, acum sunt și mai goale.
  5. N-am băut niciodată energizante (nu știu ce gust au), n-am băut vodcă sau alte d’astea tari, nu fumez, nu vapez, nu consum chestii la modă din simplul motiv că nu simt nevoia. Cu toate astea, încă sunt în viață..
  6. N-am intrat niciodată într-un maxbet sau alte săli de păcănele/cazinouri. Am jucat de maxim 10 ori de pe telefon la pariuri unde am câștigat o singură dată 200 lei. Anul ăsta am dat cam 300 de lei la ANAF pt că n-am plătit atunci impozit pe câștig și s-au tot strâns penalizări în timp.
  7. Ultima oară când am purtat o cămașă a fost prin 2018 și atunci pentru că am fost obligat să merg la o chestie gen botez sau cununie.
  8. Dacă la 18 ani mergeam pe stradă cu mâinile în buzunarele de la pantaloni, azi la aproape 30 de ani distanță merg fix la fel.
  9. Când fac grătar, mai nou mănânc micii cu sos tzatziki făcut de nevastă-mea (în loc de muștar). Mutatul la țară, deh..
  10. Din 4 pisici mai am 6..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *