Paradoxul vârstei: am devenit neatractiv pentru femei, dar atractiv pentru bărbați 😳

Deși pare un articol scris la mișto, vă asigur că e cât se poate de serios. Sunt ani de când nu mi-a mai zâmbit o persoană de sex feminin cu țâțe și cur mișto. E ok, am o vârstă, chelie, burtă.. beau bere și râgâi mici de selgros. Se vede de asemenea că n-am bani deci e în regulă, le înțeleg pe femei.

Dar ce să vezi! Din ce în ce mai mulți cunoscuți (cu orientări sexuale cel puțin discutabile) îmi bat apropouri subtile, toți trecuți de 35 de ani. Dacă la început le consideram niște glume fără haz, în ultima vreme m-am sințit aproape hărțuit.  Adică na, la ce te gândești când un cunoscut te sună cu apel video dintr-o cameră de hotel, gol, în pat cu un alt tip? Ce poți face când iți spune altcineva „ce sexy esti azi!” sau „cred că m-am îndrăgostit de tine!” etc. Deja nu nu le mai poți interpreta ca glume.

Anyway, mă descurc eu cumva. Nevastă-mea a spus mai în glumă, mai în serios, să-mi fac stoc de vaselină.

Ce vreau să spun e că abia acum le înțeleg pe femeile care sunt hărțuite. Abia acum înțeleg ce simte o persoană când vede niște ochi libidinoși că se uită cu poftă la ea. Că trebuie să suporte apropouri și alte situații jenante, probabil de față cu alte persoane.

Vă spun că e nasol pentru că nu știi cum să reacționezi. Dacă îi spun ăluia coaie termină cu căcaturile astea că nu le halesc, poate să zică „coaie, am glumit, ce sari în sus ca o pi*dă?”. Dacă nu zici nimic, sau mai rău, zâmbești la ce zice, poate crede că e loc.

Mă rog, situația nu e atât de gravă, încă nu mi-a băgat nimeni mâna la ouțe. De fapt nu mi-a mai bâgat nimeni mâna la ouțe de ani de zile..

Deci nașpa..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top