Nelipsitul articol de sărbători

Ta-dam!

Al 2-lea Crăciun la căsuță, departe de trafic, aglomerație și frigul de la bloc. Anul ăsta e mult mai zen, având în vedere că nu avem musafiri. Suntem doar noi 3 cu netflix, skyshowtime și playstation dar presimt că tot pe romaniatv o să stea TV-ul. Nu de alta dar să găsești un film bun pe netflix e ca și cum ai căuta într-un tomberon de gunoi și să speri că vei găsi o pizza tocmai scoasă din cuptor.

Vă întrebați probabil ce e cu poza aia scrisă greșit. Păi ce să fie, așa e programat chatGPT 4, mai precis DALL-E. Eu zic că merită cei 20$, macar pt o lună de distacție, chiar dacă nu te ajută la job. În caz că nu știți despre ce e vorba, versiunea pe bani a lui chatGPT îți face imagini la comandă, adică tu îi spui ce vrei și el o face pe loc. Poate să fie avocat, instructor de fitness, meditator la matematică sau ce vrei tu să fie. E foarte tare și distractiv dar la anul când îți ia jobul s-ar putea să nu mai fie.

Și că tot veni vorba de tehnologie, făceți-vă stocuri de pornache clasic, adică acele filme în care erau femei naturale și la care aveai erecție pe bune. În curând dispar și toate fomistele de pe onlyfans pentru că ghici ce: va exista doar pornache făcut cu AI. Și în general totul va fi pe bază de AI de acum încolo. Țineți-vă bine pentru că nici nu știți ce vă așteaptă..

Anyway. Fratele meu, mă lasă memoria încet dar sigur. Se fac mai bine de 2 săptămâni de când mi-a trecut prin cap o idee tare de tot de scris pe blog. Chiar m-am surprins că mi-a trecut prin cap așa ceva, abia așteptam să ajung acasă să ma apuc de scris. Mânca-ți-aș, de atunci mă chinui zi de zi să îmi aduc aminte ce dracu vroiam să scriu, zici că mi s-a formatat low level hdd-u. De fapt nu prea mai am amintiri overall, dacă mă întrebi ceva de prin anii 2010 – 2020 s-ar putea să mă gândesc minute bune până să zic ceva. Și nu că aș fi avut o viață nasoală. Adică na, știu că mi-am schimbat mașina, că am trecut de la chirie la 2 camere, că socializam cu oameni de care acum imi este rușine and so. plm..

Era să uit! Vreau să te felicit! Pe tine, da! Tu care citești, care altul.. te felicit că ai reușit să stai anul ăsta deoparte și să nu te bagi în discuții despre războaie, conspirații, politică și alte rele care se intâmplă în lume. Dacă la un moment dat ai simțit o dorință puternică de a scrie pe facebook, fie și un comentariu în legătură cu subiectele de mai sus dar ai renunțat și ți-ai văzut de viață mai departe, ești eroul meu! Respekt!

Comentarii ( 1 )

  1. Este foarte adevarat ca anul acesta sarbatorile de Craciun sunt diferite, dar poate cu putin mai multa liniste si relaxare vom putea aprecia mai mult momentele petrecute in familie. Referitor la noul trend al tehnologiei, sper ca totusi nu ne vom pierde identitatea si simtul umanitatii in fata AI-ului. Multumim pentru felicitari si sper sa putem ramane uniti si sanatosi in aceasta perioada. La multi ani si un an nou cat mai bun!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top