Sper din suflet să nu existe reîncarnare..

Bă.. nu s-a lipit neam religia de mine. Dar mi-e teamă totuși de conceptul de Moksha – care spune că există un ciclu de reîncarnare (viată după moarte plm) prin care tu trebuie să atingi cele 4 țeluri ale vieții (oricare ar fi alea) ca să mori de tot. Adică să te naști de mai multe ori în această lume bolnavă.

Bă.. mie mi-a ajuns sincer. Voi ați văzut în ce hal a ajuns lumea? Arată-mi tu un singur loc pe glob unde un copil se mai poate naște într-o familie normală, într-o țară normală și care poate crește și trăi liber și fericit – atât cât putem defini sau înțelege normalitatea. Vând tot și acum emigrez, tu spune numele țării!

Lăsați-mă cu Canada, Noua Zeelandă sau Japan. Chiar dacă să zicem că nu sunt țări afectate de sărăcie, criminali sau alte probleme globale, societatea oricum s-a schimbat în rău. Oamenii s-au înrăit, guvernele te vor sclav, nu te mai poți ascunde nicăieri de poluare, foame, război, cancer, bullying, sărăcie, părinți cretini, depresie, droguri sau incertitudinea unui viitor – chiar dacă geografic ești departe de toate astea.

Deci da – pot spune că mi-e frica de moarte dar nu din motive normale. Mi-e frică să nu revin pe pământ într-o altă familie de părinți cretini (am avut parte deja în această viață, probabil nu se repetă).  Sau mama să mă nască la 14 ani – deh, a fost la un party de emolăi și nu se știe cine e tata. Sau să mă nasc în Korea de Nord! Rusia! America de Sud! Ce dracu zic eu aici, nu vreau nicăieri coae-miu, ăsta e adevărul.

Aaaaaaa, se întâmplă să vină bombardeaua, covidu mutant sau alte nasoale și rămân doar vreo 500k de oameni din 8 miliarde? Bă.. aici e tentant zic. Probabil mă voi naște într-un buncăr antiatomic în laborator (nu dintr-o femeie), nu voi avea nume, sex sau identitate. Voi fi doar X3GG54KT, voi avea chip-uri în cap, în mâini și în cur și nu voi ști niciodată ce înseamnă să faci sex, plajă, să alergi sau să te îndrăgostești.

Am glumit, nu e tentant, e de doamne ferește..

Comentarii ( 3 )

  1. Io (Eu…) ma gândeam la varianta cum ar fi mai bine? In caz de apocalipsa sa trăiești sau mori?!? Dar nu e rău nici conceptul tău! Bravo USKA!

    1. Sincer? Eu zic ca moartea e varianta cea mai buna. Imagineaza-ti cum e sa stai luni de zile sub pamant la gramada cu 1000 de oameni si sa n-ai unde sa dai o l@ba..

      1. La fel ma gândesc și eu. Moartea ar fi cea mai buna soluție. Daca reușești sa supraviețuiești, cita durere și suferință trebuie sa înduri, nu toți cei apropiați de tine vor reușii sa treacă prin asta, iar dupa apocalipsa nu va mai exista viata moderna: electricitate, apa curenta, mâncare la îndemână, transport…nasol de tot.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top