relationships

Imi poate spune cineva ce este de fapt o relatie ? ca eu degeaba am ajuns la 36, n-am inteles mai nimic. Tot ce am inteles si probabil cel mai important aspect intr-o relatie este ca barbatul TREBUIE sa ceara voie, la asta se rezuma totul. Ca fapt divers, nu cred ca exista specie mai cretina decat barbatul. Te nasti liber, cresti liber, ajungi la maturitate si alegi liber sa renunti la tot cand o ceri de sotie. Nu e bine in libertate pentru ca nu stii ce sa faci cu libertatea. Si atunci apare ea, exact la fix sa-ti puna zgarda, sa te mangaie pe crestet si sa te invete sa stai pe pres, in coltul tau. Tu asculti, ti se pare oarecum logic sa asculti de ea mai ales ca-ti arunca si-un os din cand in cand. Un os adica o buca sa inteleaga toata lumea.  Atentie insa, nu dai la buci pentru ca se gandeste la coili tale, intotdeauna are un scop: fie o face pentru ea, fie vrea un plod. Oricum ar fi, ea castiga – tu pierzi si nu poti face nimic, creierul fiind undeva jos, in erectie.

Paradoxal,  exista o specie mai rea decat barbatii si anume tutele. Nu stiti ce sunt tutele ? sunt acele femei care spun ca barbatii lor sunt foarte destepti. Sau foarte dotati. Sau speciali. Pai surioaro, daca barbatii sunt cretini inseamna ca fie o spui la misto, fie nu ai aflat ce zace in mintea lui.

Eu nu ma exclud, sunt la fel de cretin ca toti ceilalti. Am un copil, o rata la banca pe viata si o rabla de masina care scartaie de zici ca acum se rupe. Nu stiu daca viata ar fi fost mai buna fara ea, sincer sa fiu nu cred. Pentru ca nu stiu ce sa fac cu libertatea..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top