declar razboi !

off: Nu, n-are legatura cu ucraina, nu ma intereseaza. De asemenea nu ma intereseaza ca au intrat miliardarii la parnaie. In timp ce ei se scarpinau la oo pe plajele din Dubai, poate fratili vostru nu avea bani de intretinere. Pur si simplu nu ma intereseaza.

on: Sunt ferm convins ca la McDonalds, singurul criteriu dupa care se fac angajari este tremuriciul la mana. Oameni buni, poate sunt eu ghinionist sau nu mai vad bine, bai tata, de ce mortii lor scutura pungile de cartofi prajiti ? Vine crew-ul la mine, imi ia comanda foarte amabil, umple punga cu cartofi prajiti si apoi o scutura sa ramana doar jumate. Care e problema lor ? Au intrat prea multi cartofi ? Pai atat e punguta, n-am facut-o eu, voi ati facut-o. De ce mi-o dai pe jumatate ? Si nu e vorba doar de mec, se intampla cam la orice fastfood. Dupa ce ca merg o data pe luna ma umplu si de spume. Tot din cauze asemenatoare am renuntat la kfc, plateste fratili vostru 8 strips si primeste 8 cacatele in schimb. Dar m-am reorientat rapid catre subway. Acolo dau de alti carnati, la fel ca peste tot. Ii spun sa-mi puna salata, ce crezi ca face ? mi-a pus asa cum pui sare peste cartofii prajiti, cu varful degetelor. A trebuit sa ma iau de el, altfel mancam paine cu maioneza. Dar de cele mai multe ori mi-am furat-o la dinner food. Acolo merg de cate ori pot doar pentru sosul de usturoi, nu stiu cum il fac dar e incredibil de bun. Totusi, cum ti-o furi la dinner ? simplu, cand iti ia comanda vreuna dintre fufe. Sunt doar 2 tipi care fac portiile asa cum trebuie, restul te fura la cantitate. Ok, trec peste asta, totul insa pina la sosul de usturoi. Imi pui jumatate de paharel ? Nicio problema, iau eu tubul si-mi pun paharelul plin, apoi torn si pe cartofi, si pe strips.

N-am terminat, mai am. Ultimul pe lista e fastfood-ul din kaufland, nu stiu cum au reusit dar acolo gasesti cei mai cretini vanzatori. Daca la mec ii angajeaza dupa tremurici, aici ii angajeaza pe cei respinsi la mec. De fiecare data traiesc o experienta inedita stand la coada si trebuie sa repet de minim 10 ori ca vreau o portie de mici. Degeaba, nu vor tine minte si ma vor intreba din nou peste 2 secunde. E distractiv pina la un punct dar de ce mi-ai pus chetchup peste mici ? ti-am cerut eu ?

Comentarii ( 2 )

  1. da, pe alea 2 de la dinner le stiu. Zici ca pun de la ele :/
    Sosul de usturoi e genial (si prefer sa-mi pun singur)

  2. aia boita pe toata fatza e cea mai chitroasa, probabil merge pe ideea ca iti distrage atentia; asa cum am mai spus, totul pina la sosul de usturoi..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top