Puteti tine un secret ?

Va spun ceva dar sa nu radeti. Si mai ales sa nu spuneti la nimeni, este destul de jenent oricum sa va spun. Trebuie sa recunosc ca n-am baut niciodata energizante, habar n-am ce gust are redbull, hell si ce-or mai fi. Am auzit ca sunt dulci de la cineva care traieste cu asa ceva. N-am baut ca plm, nu m-a intersat, n-am fost niciodata atat de rupt de oboseala sau curios. So, de ce am deschis subiectul ? Pai.. e grav coaie. De cand cu pietrele la rinichi, nevasta-mea nu ma mai lasa sa beau nimic in afara de apa si bere, fara cola si alte minuni. Ba, da’ e naspa rau sa nu bei o gura de cola rece, mai ales pe caldurile astea. Am baut cateva beri cu lamaie dar gata, mi s-a taiat. Si, ca suma viciilor sa ramana constanta, m-am gandit sa trec pe energizante d’alea mai subtiri. Plm, mi-a zis ca n-am voie cola si sucuri dar nu mi-a zis nimic de energizante! Am vazut la auchan niste doze pe la 1 leu/bucata, credeti ca tin loc de cola ? Sau sa trec direct la redbull ? Da ce stiti, au si efecte neasteptate ? help a brother..

Comentarii ( 6 )

  1. Sub nicio forma sa te apuci de energizante! They suck! Le-am incercat pe toate. Aveam o perioada in care „savuram” cate 4-5 energizante de la mega. Imi placeau ca erau mai acre decat restul. Acum mai bag cate un redbull la urgente. Iti cam fut ficatul daca abuzezi de ele. Dar daca vei avea nevoie sa te revergorezi vreodata cu un energizant, sa-l bei corect: o doza in 2-3 guri. Asa isi face efectul. Lalaiala nu prea te ajuta cu nimic.

  2. O sa ma las de ele inainte sa ma apuc, cred ca a citit si Flory aseara ca mi-a aruncat o privire din care am inteles doar atat: „sa te prind cu energizante..”
    ma iubeste, ce sa-i fac 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top