exista vampiri ?!

Sunt aproape sigur ca varsta imi afecteaza creierii dar gasiti voi o explicatie: de cate ori ma duc la soacra-mea ma ia cu lesin. Si asta nu e tot, nici masina nu mai merge inchisa din alarma indiferent din ce pozitie apas pe boton, singura solutie e s-o inchid cu cheia.

Ieri m-am dus iar la ei,  aveam energie, happy. De cum am intrat in casa am inceput sa casc apoi, usor usor m-a lovit si in moalele capului. M-am trantit pe canapea si am zacut acolo in timp ca-mi trosneau falcili de la cascat. Am mai avut astfel de stari dar ca ieri parca niciodata. Am plecat de acolo lesinat, am ajuns acasa si m-am trantit in pat pentru ca nu ma mai tineam pe picioare.

Mi-e frica sa ma mai duc pe acolo. Faza e ca nu stiu sigur de la ce mi se trage: o fi campul magnetic al pamantului mai puternic in zona aia ? e pe fond nervos? or fi extraterestrii sau vampiri energetici? Flory zice ca sunt dus cu capu..

Comentarii ( 9 )

  1. Poate oi fi si dus cu capul dar din celelalte variante, as inclina spre vampir energetic. Cu toate ca suna prea pompos titulatura, cred ca sunt unele persoane care iti sug ( 😛 ) energia sau anumite stari. Asa cum si pisicile au aptitudini speciale de strang energia negativa dintr-o casa. 😀

  2. 🙂 e clar ca esti inconjurat de energii negative, forte malefice si fluxuri telurice d’alea rele plus magnetism psihotronic! De aia nervii tai sunt dusi cu capu’!

  3. Se zice ca atunci cand simti faze din astea este bine sa stai picior peste picior si cu bratele incrucisate. In felul asta se evita „sugerea” energiei.
    Si e pe verificate :).

  4. Sa stii ca se intampla chestii de genu…Energie negativa sau suptul de energie…Acuma depinde cum te intelegi cu soacra…Daca e soacra rea poti sa-i propui sa-ti suga altceva,nu energia:)) (Radem noi pe seama asta dar chestiile astea chiar se intampla si e ft nasol)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top