4am thoughts

Presupunem ca ajungi aici. Pur si simplu, se aliniaza planetele, iti trece pisica neagra prin fata, ai calcat in rahat, esti cu ea intr-o camera de hotel si absolut nimic nu poate sa strice momentul.

Tu esti un baiat finut, nu sari ca animalul pe ea. Beti amandoi putin vin, spui o gluma, totul este perfect. Ea rade, e pe jumatate fututa. iti place mult gagica, vrei sa faci putina conversatie si o intrebi despre ea. Si ea iti spune: ma cheama Marioara, am fugit la 11 ani de acasa cu un tigan, la 14 faceam trotuarul in Italia si aveam cate 50 insi pe noapte. Am doar 4 clase, m-am si drogat vreo 2 ani dar acum m-am schimbat si am devenit alt om. Am lasat totul in urma, m-am reinscris la scoala, vreau sa fac liceul si o facultate. Suntem 5 frati, tata e in parnaie ca a omorat-o pe mama etc etc..

Ce faci coaie, o mai futi ? Gagica e totusi atat de misto incat i-ai bea apa din.. palma. Dar lucrurile care ti le-a spus…ce faci acum?

Ok, poate ca am exagerat dar.. nu e imposibil. Poate ca n-ar arata atat de bine ca tipa din poza dar sa nu subestimam puterea machiajului, a desuurilor sexy si a foamei care urla in tine. Uite, presupunem ca e doar o fosta actrita de filme porno germane, d’alea scarboase si sadice cu tot felul de ciudati. Ii este rusine dar a facut-o pentru bani ca altfel murea de foame, stii tu – fratii aia 5 ramasi fara parinti. Dar tot 4 clase are. S-a schimbat ceva in decizia ta ?

Ba, eu nu stiu ce as face, sincer. Chestia asta ma termina de ceva vreme. Ma gandesc ca acusi fac 50 de ani si ajung in situatia de mai sus pentru ca voi fi plin de bani si merit si eu sa-mi fac de cap din cand in cand. Poate ca ar fi bine sa n-o intreb nimic, cu cat stiu mai putin – cu atat mai bine. Dar care sunt sansele ca ea sa-mi spuna devarul ? Uite nevasta-mea, cand ne-am cunoscut mi-a spus ca e orfana. Apoi au aparut unul dupa altul: frate, sora, tata, mama, bunica si alte cateva sute de rubedenii. Vreau sa stiu adevarul ? Normal ca nu, se duce dracu tot farmecul..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top