Tocmai s-au depasit 410 ppm de CO2

Hai ca se poate! Putem mai mult de atat! Doar suntem cea mai evoluata specie din univers!

Glume de cacao. Uh, stati sa va si explic: 410 ppm  CO2 in aer inseamna ca acum, 11.05.2018, exista in aer atat de mult CO2 cat nu s-a mai inregistrat, conform specialistilor, in ultimii 25 de milioane de ani, cu mult inainte ca omul sa existe.

–  Vai Twigg, suna grav ce spui!

Jura-te ca-ti pasa. Nu-ti pasa, nimanui nu-i pasa. Nimeni din cei 7,5 miliarde de „evoluati” nu va renunta de maine la masina, la TV, la fripturica, la bere rece.

Partea amuzanta e ca in urma cu 10 ani, „specialistii” spuneau ca vom depasi 400 ppm undeva in 2025 si inca avem aveam timp sa mai reducem poluarea. Surpriza! In 2025 vom avea 500 ppm si ne vom aminti cu drag ce misto era cand aveam „doar” 410 ppm. Lesini de ras, in 2050 vom avea 1000 ppm! Atunci distractie! Pai cum sa fie altfel cand toti au cancer.

Va mai amintiti cum era acu 30 de ani cand toti eram slabi si exista un singur grasut printre noi care avea porecla „grasu?” Tineti minte cat de prost se simtea omu ca toti radeau de „suncile” lui? Well, azi e razbunarea grasului! Azi traim in lumea grasilor si nu mai rade nimeni de ei. Cum de ce? Pentru ca sunt majoritari! Sunt atat de multi incat ai ajuns sa-l vezi pe ala slabanog printre masa de grasi. Si acum e randul lor sa rada.

Va mai amintiti cum erau pietele acum 30 de ani? Nu? Hai ca va aduc eu aminte: se aruncau tone de cirese, de rosii, de spanac, de mere si de cartofi ca nu le cumpara nimeni ca deh, nu aratau ca’n revistele venite de afara. Erau naturale si nu ne placeau, vroiam sa mancam reviste. Acum mancam rosii , cartofi, mere si cirese din import, exact ce ne-am dorit. Singura diferenta e ca daca ai manca legat la ochi – n-ai stii daca mananci rosie, cartof, cireasa sau mar, toate au acelasi gust. Dar plm, uite ce misto arata.

Exact asa vom face peste alti 30 de ani, astia care vom mai fi in viata. Ne vom aduce aminte cu drag ce misto era viata la 400 ppm cand inca puteai merge fara masca de aer pe fata. Ce misto era cand inca mai gaseai ceva comestibil de mancare. Ce misto era ca inca puteai face baie in mare. Acum, afara sunt 70 de grade, aerul e toxic, marea e poluata, mancarea e fabricata la imprimanta iar noi traim in subsoluri, alaturi de sobolani si alte creaturi.

Si ne vom intreba: oare cum am ajuns aici? Simplu: suntem cea mai evoluata specie din univers. Se stie!

Comentarii ( 16 )

  1. Uska, filmele si toata propaganda asta cu plasticul si cu poluarea sunt facaturi, e vrajeala de la americani si toti strainii care vor sa ne fure pamantul. Stai linistit ca pe noi „nu ne lasa Dumnezeu”. Hua Soros!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top