mega image – mega spume

Avem langa bloc cel mai de nenorocit magazin M I. Decat sa cumper de acolo o paine mai bine iau metroul si merg in Cora sa nu-mi distrug nervii capului.

Azi n-am avut de ales, Flory a uitat sa cumpere bors si cum nu mai aveam timp de cora am mers jos, la jigodii.

Una din cele 2 case de marcat este mereu in inventar, nu-mi aduc aminte sa fi mers ambele vreodata. M-am asezat la coada, aveam doar 2 persoane in fata deci eram optimist. Abia dupa 5 minute de stat pe loc am observat ca vaca din fata avea tone de maruntisuri: 15 pachetele de biscuiti de toate felurile, 20 de eugenii, 30 de ciocolatele plus alte sute de produse alese parca in ciuda. Dupa aprox 15 minute de bip bip bip urmate de vro 5 pungi indesate cu varf a venit timpul sa plateasca. Ghici, pos-ul de card nu functiona. S-a scormonit femeia prin buzunare, i-au cazut pungile pe jos, le-a adunat, iar s-a scormonit dar degeaba. N-avea bani sa plateasca. Au urmat alte 10 minute de discutii cu casierul si cretinul de la paza sa-i lase aluia pungile pina da ea fuga acasa sa aduca bani, casa ramanand blocata pina la venirea ei. Ma uit in spate – nu se mai vedea capatul cozii. Exact in clipa in care am vrut sa arunc sticla pe jos si sa le arat cucu din pantaloni a intrat boarfa inapoi: hihihi, e sotul jos si mi-a dat el bani..

Dupa 30 de minute am reusit sa ies..

‘tu-va muma’n cur

Comentarii ( 4 )

  1. :)) Mega Image ..hhmmm .. cat de bine cunosc oamenii din spatele acestei retele :):)Oricum intamplarea e haioasa rau ..cate tre sa indure omul pentru o sticla de bors:)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top