pedoTwigg

Stati, nu aruncati cu pietre ca nu e ce credeti; se stie ca la suparare iti aduci aminte de toate alea iar eu sunt mai mult decat suparat, sunt la un pas de isterie cand vad ce e afara. Cu gandul la vara, la mare, la soare si la plaja mi-am adus aminte de o experienta ciudata pe cand aveam 18 ani. Puteti rade, puteti plange sau puteti invata ceva din patanie, cum interpreteaza si intelege fiecare.

M-am dus la mare cu 2 buni prieteni. In perioada aia ma duceam in Neptun, era paradisul oricarui putan cu gandul la agatat. Ne-am cazat la al mai ieftin hotel, Prahova daca nu ma insel si evident am iesit toti 3 la vanatoare. Statiunea era plina ochi, gagici oriunde te uitai, seara erau spectacole cu vacanta mare, concerte cu Holograf, pizza si bere. Vremuri care nu se mai intorc. Dupa o zi intreaga de cautari pe plaja si prin statiune n-am agatat nimic nicunul. Seara, in timp ce ne plimbam ca niste loseri, unul din cei 2 amici a ochit un grup de 3 fufe si s-a bagat in seama cu ele. Cand ne-am uitat mai bine la ele ne-am dat seama ca nu aveau mai mult de 12 ani. Ne-am cuplat din priviri apoi tot ala care le vazuse le-a invitat la o terasa. M-am simtit ca dracu sa stau la aceiasi masa cu un copil rujat in timp ce la alte mese erau cupluri normale. Am plecat de acolo fara sa socializam prea mult si pe drum am incercat sa ma rup de ei, sa raman mai in spate; vroiam sa ma prefac ca nu sunt cu ei dar n-a tinut. Fufa care ma ochise s-a apropiat de mine si m-a intrebat cum ma cheama. Aveam parul lung, strans in coada si i-am spus ca ma cheama Claudia. dracu stie de ce am spus asta, faza e ca tipa nu a reactionat. In fine, pina la urma s-au dus la ele acasa, cred ca erau bastinase din zona.

A 2-a zi ne-am intersectat iar cu ele. Deja devenisera enervante si i-am spus aluia care se luase de ele sa ne scape de dureri de cap. Nu’s cum dracu ei 2 au reusit  sa scape de ele numai eu nu. Aia se tot tinea de mine, ca ma place bla bla. Am stat cu ea pe o banca langa hotel si i-am explicat ca totul a fost o gluma seara trecuta, noi nu avem cum sa fim nici macar amici si sa-si vada de ale ei. Fraaaa, a inceput fufa sa planga, ca ea ma place si vrea sa fiu prietenul ei. Ma gandeam de unde dracu sa fac rost de-o tesla sa mi-o infig in oo in timp ce-l injuram de ala de le gasise. Am stat cu ea sa-i explic mai departe, doar doar o intelege, mi-a fost tarsa s-o las acolo sa boceasca. Ceilalti 2 erau deja la plaja, eu stateam tot pe banca sa scap de raie.

Intr-un final a inteles si s-a carat. Scapasem ! eram fericit si m-am dus alergand spre plaja. Acolo ceilalti 2 se cuplasera deja cu un grup de fufe normale de data asta si culmea, tot din buc. Lucrurile revenisera la normal.

Seara am iesit cu alea, ne-am dus intr-un club, a fost super ok. A 2-a zi de dimineata am ramas socat: cineva zbiera in fata hotelului:” Claudiaaaaaa.. am incremenit. era fufa aia mica. lucrurile se complicasera deja prea mult. Am inceput sa-mi fac griji, mi-era teama sa nu ma trezesc cu politia la usa, daca cretina aia mica spusese ca mi-am batut joc de ea? M-am panicat si m-am inchis in camera. N-am iesit la plaja iar alora 2 le-am spus sa-i transmita ca am plecat de urgenta acasa deci sa inceteze. Am stat ca idiotul in camera gandindu-ma in continuare la tesla aia. Unde naiba gresisem? daca ies din hotel si dau de parintii aleia, cum naiba ma apar?

Situatie de cacat. Afara era soare, se auzeau valurile marii iar eu nu stiam ce sa fac. Am iesit pina la urma sa bag in fizic dar am luat-o prin parcari si alei necirculate. Spre dupamasa m-am decis: ma intorc in buc, era un tren seara la 9 si ajungea in baneasa la 2 noaptea. Ceilalti 2 au decis sa se intoarca si ei cu mine si revenim la mare in cateva zile dar mergem in costinesti sau eforie.

M-am tot gandit daca am procedat bine si am ajuns la concluzia ca da. In astfel de situatii nu cred ca e necesar sa faci pe eroul, e vorba de parnaie. Mi-am dat seama ca eram la un pas de belele si nici macar nu o atinsesem.

eh, asta se intampla acum multi ani dar intre timp fufele s-au emancipat mai mult. Eu am scapat oarecum rusions dar nu mai conteaza. Mai bine in patul meu decat la sectia de politie..

Comentarii ( 6 )

  1. sa moara gingirel daca nu cea mai tare faza ar fi sa citeasca aia blogu’ …si sa fi ramsa cu sekele !!! 🙂

  2. Nu cred ca e asa usor sa faci parnaie in cazurile astea. Asa orice vecina de 11-12 ani te poate baga in puscarie daca te uiti urat pe ea… nu? 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top