prin oras

Stateam azi la semafor, la Obor. La un moment dat s-a intunecat brusc. Ciudat, pe cer nici urma de nor; cand ma uit in stanga am descoperit cauza: un Rolls Royce negru imens astepta si el la semafor, exact langa ficat (fiat). N-am crezut ca poate fi atat de mare masina asta, rotile ajungeau pina aproape de geamul meu iar aia din masina pareau cocotati la 2 metri; uska, poate ma lamuresti care e cel mai mare model de RR, sunt 100% sigur ca el e.

In Piata Victoriei cine credeti ca era sa dea peste mine? ei bine, Columbeanu zis si Iri. Era intr-un Bentley visiniu cu 2 usi, model sport ceva. Are omu asta o fatza atat de senina si lipsita de griji.. la urma urmei ce dracu, doar nu o avea insomnii noaptea ca nu are bani de intretinere.

La intoarcere spre casa am vazut un Mertan alb in 2 usi dar nu stiu ce model era. Stiu doar ca avea garda la sol de cativa cm si la intersectie cand trebuia sa treaca peste linia de tamvai s-a oprit si a blocat intersectia; pur si simplu nu putea trece..

Imi spunea ieri un amic care o duce bine cu banii ca a fost in weekend intr-un club de fitze si s-a speriat de aglomeratia de acolo; alt amic, de data asta unul sarantoc imi spunea ca se bucura ca e criza ca astia cu bani pierd milioane de euro in timp ce noi nu prea avem ce pierde. Amice, esti prost si ai nota 4 azi, treci in banca. Bogatii vor fi si mai bogati pentru ca fiind oportunisti vor profita de criza si de preturile mici si vor cumpara tot ce se poate cumpara la preturi derizorii. Apoi, cand lucrurile se vor indrepta usor usor vor face alte averi. Asta in timp ce noi vom fi la fel de sarantoci.

Blegule..

Comentarii ( 11 )

  1. corect! ai dracu daca i-am vazut suferind .. din cate vad tot profesorii sufera si se taie de la altii nu de la aia bogati cu salarii imense .. iar mi-am amintit de bogatasi ..sa-i phoota cainii (vorba ardeleneasca preluata de la un cioban)..

  2. I-a dus capul sa isi faca salariile alea.. sa fure sau sa faca afaceri… eu am tot respectul pentru ei sincer… nu vad de ce i-ai injura 🙂

  3. Pai daca se bucura are o mare doza de masochism, cum naiba a trait ala, din ajutoare sociale? Ca, daca nu ma insel, au ramas neschimbate cei care au ajutorul asta n-au ce pierde, dar ceilalti f.multi?
    A., nu se poate respecta un hot.

  4. conform zicalei „hotul striga hotii” se pare ca Alex are dreptate; noi suntem rai ca zicem nasoale de altii iar el nu zice nimic de rau, ba din contra, ii respecta. Prin urmare el este omul sarac si cinstit. Sau e invers? 🙂
    Ma doare capul, nu stiu daca am fost coerent, o sa verific mai tarziu..

  5. Ma nu e vorba de asta dar… cine te opreste sa furi? Altfel nu se poate. Daca altii au avut mai mult cap sa fure si sa faca afaceri.. fie ele curate sau nu.. care e problema? Irinel cica prin 90 vindea telefoane in fata la inter… si uite cum s-a ridicat… si ca el multi.

    Sunt oameni carora le dai 50k E si nu stiu ce sa faca cu ei… Peste tot se fura si putini sunt cei care se ridica 100% legal… that’s it deal with it.

  6. Pe mine ma deranjeaza modul ostentativ in care isi afiseaza bogatia ..esti bogdat frate fa bine cand poti si veziti de viata ca nu toti oamenii au cat tine ..in fine ..poate si eu sunt obosita si bat campii 🙂 Daca mi-ar da unul bani as faceo afacere si sunt multi carora le merg capul dar daca nu e tati nu stiu prin nu stiu ce partid .. nici o sansa sa reuseasca..Sa ne amintim cine e tata lui Iri ? Bunicul meu a facut toate magistralel de Metrou si Dambovita si Lacul Morii ..a muncit la greu si are o pensie de n ori mai mica ca Dl .Columbeanu comunistu ..

  7. Totusi, respect sincer pentru un hot-tepar-infractor este un non sens, nici ei intre ei nu se respecta. Poate cel mult invidie, nu?

  8. Uska, commentu de la tine era in spam; in fine, rools-u nu e niciunul din alea trimise de tine sau sunt fotografiate in asa fel incat nu-ti dai seama cat de mari sunt; nici la Mert n-ai nimerit, ala de l-am vazut avea o fata nervoasa rau si era mult mai jos; Bentley-u l-ai nimerit 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top