baaa, ala e locu’ meu !

Parcare in Bucuresti  = sad joke.

Am fost in seara asta pina in Dristor, pe niste stradute. M-am invartit 10 minute pe langa blocul in care vroiam sa urc in speranta ca gasesc un loc de parcare. Nici o sansa, si-au pus astia ai dracu tablite cu „Nu Parcati” pina si pe borduri, trotuare si garduri, locuri fara nicio legatura cu parcarea. Am gasit in cele din urma un loc intre 2 masini cocotate pe trotuar, nu era agatata nici tablita, nu era mazgalit nici cu vopsea pe jos, parea un loc bun. Frate, de cum am bagt intr-a intaia sa urc bordura de 20cm am auzit din spate claxoane in disperare. Am crezut ca e cineva care ma zoreste sa urc mai repede ca ii blochez drumul; am urcat usurel dar claxoanele nu conteneau.. m-am dat jos sa vad ce mortii ma-sii vrea ala. Ala era de fapt o aia si zbiera ca nebuna ca ala e locul ei de parcare. Bai femeie, e o bordura nenorocita, un trotuar si un gard, cum sa fie locul tau de parcare? N-am avut cu cine sa discut, ala e locul ei si sa ma dau la o parte; ma uitam la ea si o vedeam cum fierbea, incepuse sa se invineteasca de nervi, daca ma uitam mai atent cred ca avea si spume la gura si imi era teama ca se lasa rau daca ma ambitionez. I-am zis ca plec si-i las locul, manca-mi-ar grefurili.

Am gasit pina la urma unde sa-mi las masina dar era un loc atat de stramt incat a trebuit sa ies prin usa din dreapta.

Stiu, am eu ceva cu orasul asta..

Comentarii ( 6 )

  1. :D:D:D..Acelasi lucru se intampla si in Dr Taberei printre blocuri .. e incredibil … am petrecut intr-o seara jumatate de ora cautand un loc de parcare .. si am gasit un loc asemanator celui spus de tine …pe atunci il aveam pe Bubu(Matizul ) , ai idee cat de greu ii poate fi unei persoane inalte sa treaca de pe locul soferului in dreapta intr-un Matiz?!:D:D

  2. Pana acu, noi n-am avut probleme la parcat masina prin capitala. Poate pentru ca avem numere de Moldova si se facea intotdeauna (ca prin minune) un locsor de parcare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top