am comis-o – updated !

Va spuneam mai demult ca am o vecina pe la 70 si ceva de ani care intra peste noi in casa fara sa sune la usa. ieri s-a intamplat ceea ce era de asteptat; a intrat la noi fara sa anunte iar eu eram doar in niste chiloti cu 3 numere mai mari sa nu ma stranga la oo. Desi m-a vazut ca stau belit nu a iesit ba din contra, s-a asezat pe pat si a inceput sa se joace cu bub.

Eu eram foarte departe de dulapul cu haine asa ca am ramas intr-un loc. Baba nu dadea semne ca ar vrea sa iasa, eu ma simteam ca naiba asa ca am luat masuri. Am luat telecomanda si am dat tv-ul pe private spice exact intr-o scena cu supt de carici. Va spun sincer ca nu stiu cand a iesit din casa…

Acum na, parerile sunt impartite. Flory mi-a spus ca sunt un badaran si ar trebui sa-mi cer scuze. Eu consider ca am rezolvat problema si in sfarsit pot sta si eu la mine in casa asa cum vreau.

Va las pe voi sa ma judecati. daca raspunsurile sunt > 51% cu „DA”,  inseamna ca am gresit; daca e invers inseamna ca am procedat corect.

Mda. m-am vazut ieri cu baba, i-am cerut scuze dar nu le-a acceptat. Ba mai mult mi-a spus ca am decazut in ochii ei si bla bla. Nu pot spune decat: „Doamne ajuta !” sper sa nu-i mai vad fata.

Ma gandesc ca ar trebui totusi sa va spun ca baba, la 71 de ani ai sai vorbeste fara jena cu p**a, p***a, f***t, c***e, m**e, l**a si alte asemenea. De exemplu, uneori cand ii dadeam sarumana ma intreba daca mi-am futut nevasta sau am dat o laba ca arat cam obosit.. si alte faze.  Din cele 3 fete pe care le are nici una nu vorbeste cu ea, pe la bloc e certata cu toti iar pe Flory o tolereaza pentru ca e singura care ii mai da bunaziua.

Consider ca am caftit-o cu propia ei arma 🙂

Comentarii ( 5 )

  1. Am patit si eu ceva asemanator, cu o babuta de 80 de ani, dar ea n-a stiut cum sa iasa mai repede. Eu in general tin usa inchisa si cand sunt acasa, atunci a fost doar un accident, ma gandesc ca si voi puteti evita pe viitor asemenea momente penibile in acelasi fel.
    Bafta cu scuzele, poate ai ”noroc” si a uitat deja !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top