teapa in targul vitan

De cate ori ma duceam in tag sa-mi iau ciucalata vedeam galeti cu detergent Ariel adus din Germania. Acu cateva luni am zis sa cumpar si eu o galeata de 15kg, ieseam ok la pret si mai ales era de la mama lui adica de calitate.

Am luat ultimul model de Ariel care la noi nu a aparut inca. Acasa l-am desfacut si prima surpriza a fost ca nu avea miros. Eh, e dala jmecher ne-am gandit pe moment dar dupa ce am spalat prima masina nu parea ca ar fi spalat bine. Albele nu erau albe, petele erau tot acolo. Ce dracu sa facem acum, sa-l aruncam? am continuat sa spalam cu el desi era de cacao.

Intamplator am cunoscut un tip care vinde si el devirse chestii prin targ si mi-a spus intr-un moment de sinceritate care e susta cu dero din targ: evident ca se desfac cutiile, se scoate detergentul de calitate si se inlocuieste cu mizerii ordinare apoi cel de calitate se vinde separat. Asadar profit dublu  pentru zdrentele astea.

Aveti grija!

Comentarii ( 3 )

  1. nu mai lua detergent care nu e facut pentru Romania. Mie mi-a rupt (niste pete ciudate pe haine dupa spalare.. pe care se subtia cusatura in cateva zile) f multe haine. Din cate am inteles de la unul care se ocupa cu reparatul masinilor de spalat compozitia difera de la tara la tara.. in functie de apa cu care speli 🙂 (la noi e mai dura sau ceva de genul)

  2. Am luat si eu ariel din targ,si e teapa,petele raman pete si albul gri.Am auzit pe la diversi cum ca galetile sant made in Ro si incarcate cu te miri ce(detergent no name) si cu multa soda,

  3. Da, si eu m-am pacalit cu dero Ariel lichid,desi mai luasem acum vreo 2 ani si a fost bun,probabil a scapat din greseala atunci,acum insa …….mai rau mi-am stricat hainele,ma rog l-am aruncat,ca m-am enervat.Concluzie…niciodata nu mai luam dero din targ.
    P.S. si in FLORA m-am pacalit.
    m-am potolit cu dero de ocazie,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top