barfe

Incep sa cred ca nu mai exista ceva bun facut de romani si ma refer aici la banda de biciclisti din jurul parcului IOR. Dupa ce au decupat 80%  trotuarul sa faca parcari, pe ce a mai ramas s-a facut banda de biciclisti iar pe ultimi 50 cm ramasi din trotuar s-au pus banci. Pai eu, pieton, pe unde mortii ma-sii mai merg? ca da biciclistu peste mine ca deh, e banda lui acum ! alooo, primareee, dormi  ? trai-ti-ar ma-ta, do somethin’ ca ai facut un mare cacat !

Observ ca se cam duce dracu blogareala. Lumea (inclusiv eu) nu prea mai are chef de comentarii. Intra omu pe blog, citeste 2-3 randuri si iese sictirit. Iar a scris asta tampenii, nici nu mai intru pe aici. Btw, maine cred ca lansez si quiz-u de care am vorbit acu ceva vreme. Aveam de gand sa-l fac ceva mai stufos dar mi-a pierit interesul. Il las asa si daca are succes il voi continua.

A inceput lumea sa se planga ca nu prea mai e nimic interesant pe net. pai koae, ajungi sa te saturi de atata pornache la un moment dat..

Azi mi-am luat-o in freza urat de tot. Am fost sa repar un win si la plecare, in holul de la intrare m-am trezit cu o sacosa in brate destul de grea. Lumina era stinsa.

„Acum le-am scos din frigider, pentru tine!”. Fratie, m-am gandit ca am acolo muschiulet, cotlete, bunatati. Ce dracu sa fac, sa ma uit in sacosa nu as fi vazut nimic, sa le mai cer si bani era prea de tot. le-am bagat textul cu „vaaai, nu trebuia” si am iesit. In lift am deschis sacosa si nu mi-a venit sa cred: erau vro 5 ardei grasi, niste castraveti si cativa ardei iuti. Am sunat-o pe Flory si i-am spus ca in seara asta dorm in masina. Sunt prea prost sa mai stau langa fi-mea.

Mi-a ramas speranta ca nu exista viata vesnica, n-as suporta la infinit mizeria unora.

Comentarii ( 5 )

  1. Destul de urata patania asta cu ardeii si castravetii, dar cred ca te subestimezi, esti un tip inteligent si super de treaba (Flory, sa nu ma bati, dar am motive sa ti-l laud!).
    Te-ai gandit sa scrii o carte, ca talentat esti?

  2. faza cu castravetii ramane best ever. ideea e ca ii cunosteam pe oameni de ani buni, m-a surprins gestul lor. aia e, m-au vazut pentru ultima oara.

    primesc reprosuri ca sunt hibe in quiz. v-am spus, mi-a pierit interesul si n-am stat sa-l aranjez cum ar trebui, ar fi insemnat multe ore de lucru in plus. la urmatorul va cer bani prin sms 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top