criza e pentru gushteri

Pai fusei ieri pina in mall vitan cu neste treburi. Ce zi a fost ieri, joi, nu? fratele meu, n-am gasit loc de parcare. Dupa ce m-am invartit vro 10 minute am parcat masina pe un damb langa iesire.

In mall puhoaie de oameni, zdrente, cocalari, pularai, boarfe, fatalai, carnati, basinosi. Am observat ca moda asta cretina cu pantaloni a la Sinbad marinarul a prins si la masculi. La zara ziceai ca e gura de metrou, pe un rand intrau pe altu ieseau valuri de oameni cu mainile burdusite de sacose.

Asadar, unde e criza? R: in pizda ma-sii. Romanica sfideaza restul lumii pentru ca doar aici se intampla fantasmagorii. De 2 mii de ani toti furam din ea si nu se mai termina, toti ne plangem ca o ducem rau asezati in masini luxoase, toti se vaita de greutati insa singura greutate e aia a bucilor care s-au transformat in magazii de rahat de atata ceafa la gratar.

Eu vad insa luminita de la captul tunelului. Am 34, o mai duc cum pot vro 25-30 dupa care trag pe bara; n-am avut suferinte, n-am jinduit dupa avere, lux, cariera sau frustrari ca astialalti din mall vitan.

momentan.

Comentarii ( 3 )

  1. Vorbesti de pantalonii aia largi sus, carora le atarna turul pana in dreptul genunchilor si sunt stransi pe glezne? Bai, aia sunt magazie de caca, isi poarta veceul dupa ei, alta explicatie n-am. Si cine poarta asa ceva sigur nu e mascul.

  2. Cand eu iti spun ca ai talent la scris…
    Si vad ca iti luasi ”accent” de oltean…ha, ha!

  3. @Clau: da bai, aia sunt. intra in mall sa vezi cati fatalai poarta asa ceva..
    @Miha: talent pe naiba. accentu de oltean il am de cand m-am nascut 😀

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top