welcome back, twigg

Traiesc…inca, desi am zacut inconstient cateva ore mi-am revenit uimitor; probabil mai am ceva de facut inainte sa merg in locul cu verdeata. Apropo, daca si viata de dincolo e la fel de plina de cacat ca si asta reala prefer sa spun no thanx.
Azi m-a trezit un jeg de muncitor de la rosal. La ora 7 fix a venit cu o rabla de masina de tuns iarba, cea mai zgomotoasa care am auzit-o vreodata. Ce sa tunda? iarba? koae, nu e iarba, e doar un petec de pamant uscat. al dracu daca s-a lasat batut, 2 ore mi-a futut creierii si asa vai de ei. Culmea, pe nimeni nu deranjeaza, ma asteptam sa tipe cineva la el dar nimic. Probabil stau eu prost cu nervii.
Cred ca varsta aduce de la sine frustrari. De ce dracu nu m-am nascut in state sa fiu o vedeta rock, sa vin in romanica si sa cant in fata voastra? Bine, hai ca vedeta rock e prea mult, macar un actor ceva prin filme horror.. zilnic ma intreb ce dracu fac, mi-au trecut cei mai frumosi ani in mizeria asta si inca n-am deschis ochii. Am ciuda pe mine ca bunatatea se confunda cu prostia. sau invers. De ce trebuie sa existe in viata noastra metamorfoza asta nenorocita numita maturitate? As fi vrut sa pot alege intre adult respunsabil baiat de treaba sau frecator de menta fericit in prostia lui. Daca as da timpul inapoi as alege varianta 2-a. Oricum nu-ti face nimeni statuie si ales nu da 2 bani pe tine atunci cand nu mai esti pe placul celor care te folosesc.
Nu mai suport discutiile legate de bani. Ma intreaba socra-miu:
-Ce faci?
-Bine, pe la calculator, lucram ceva..
-Aha, faci bani !
Ce dracu, nu puteam sa-i spun ca ma uitam la un porn; si daca mergem la el in vizita tot de bani se discuta:
„Si.. pe unde ai fost azi ai facut bani?”
sau „Ahaaaaa, mergeti la cumparaturi, aveti bani..”. degeaba ii spui omului ca mergi la cumparat de pampersi ca nu te crede. Pe de alta parte ai mei ma dispera cu faze de genu „ati mai pus si voi vreun ban deoparte?”
plm, cum dracu sa nu o iei razna ? Singurul care imi spune salut si care nu ma intreaba de bani este calculatorul.

Unde dracu am ajuns..

Comentarii ( 6 )

  1. Asta cu cati bani castigi, ai facut, ai cheltuit …e boala grea in Romania.

    In general se trateaza spontan cu vorba lui Dabija: Ce te fute grija?

  2. pai trebuia sa te iei tu de ala cu rosalu… daca stai in baza altora sa ridice un deget mai greu… nu prea iau multi initiativa 😛

  3. Nu patesti, atunci cand te vezi cu cineva sa te intrebe „cat ai dat pe tricoul asta?”, „ce pantofi marfa, cat te-au costat?”, „ce scor are sapca asta?”, plm, ai impresia ca toti cunoscutii vor sa se imbrace identic!

  4. Si ai mei ma termina cu vorba asta .. cati bani ai strans .. da sa nu cheltui …traieste cu aer daca poti..Iar la film? Stai acasa ca e mai frumos…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top