Sunteti pregatiti?

Am stat aseara cu vecinu de la parter la o discutie interesanta. Omu are cam 60 de ai, e ioghin sau a fost in tinerete si mare pasionat de ufologie. Tocmai ce s-a intors acu 2 zile de la o intalnire cu altii asemenea lui. Iaca ce-mi spunea:

Exista extraterestrii, ba mai mult ei sunt prezenti dintotdeauna pe acilea, sunt un fel de supervisori. Noi, oamenii de pe pamant facem parte dintr-un ansamblu de civilizatii extraterestre in numar de 51. In curand (nu se stie exact cand) vom intra in contact direct cu ei pentru ca ne vor vizita masiv din simplul motiv ca suntem pe cale sa ne autodistrugem iar planeta noastra inclusiv omul ca specie trebuie sa existe in continuare pentru un echilibru al acestor civilizatii extraterestre. Nu ar trebui sa ne speriem de ei chiar daca unii  sunt mult mai inalti decat noi sau arata intr-un mod ciudat. Vor veni pentru a ne da posibilitatea sa intelegem cum putem avea energie din surse neconventionale etc.

Acum probabil ca radeti si intr-un fel e de inteles. Are totusi cineva dintre voi dovezi clare ca vecinu’ e dus cu capu ? Eu cand eram puradel citeam zilnic cartile lui Florin Gheorghita asa ca desi pare utopie ce am scris mai sus, eu personal mi-as dori sa se intample. Ah, si cu ocazia asta poate scapam naiba si de politicieni, de toti. Cred ca ne vom descurca mult mai bine fara ei.

Comentarii ( 6 )

  1. Vecinul tau este mosulica ala care avea manusi zilele trecute si care avea margele in barba, fiind mai deosebit imbracat? Ca l-am vazut de vreo 2 ori prin fata blocului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top