this is a true story

Se intampla acum 12-13 ani, era prietena cu o tipa cu care ma vedeam ocazional pe atunci. Avea vro 20 de ani, era ok, inalta, blonda si virgina. N-am prea socializat cu ea ca era prea mandra de comoara (eu as spune povara) dintre craci. La urmatoarea intalnire cu amica am aflat ca intalnisera 2 italieni si virginica fusese deja plecata cu el in italia si acum e in tara, se pregateste de maritis. Si-a dat demisia de unde lucra si si-a pus pe jar familia, niste oameni simpli dintr-un sat. Toti o invidiau, vai ce noroc a dat peste ea; parintii au inceput sa vanda tot ce aveau pentru ca italianu s-a dat mare bogatan si vor sa faca nunta in italia. Si-au facut oamenii pasapoarte, nu stiu sigur daca au vandut casa unde locuiau, ideea e ca tipa s-a dus inaintea parintilor acolo la insistentele italianului. Numai ca.. italianu a dus-o la un hotel unde a futut-o cateva zile apoi a dus-o la aeroport, i-a pus 5 euroi in mana si i-a spus: daca te intorci sa ma cauti te omor sau ceva de genu.

Tipa am inteles ca a avut un soc atat de puternic incat si-a pierdut mintile.

repet, this is a fuckin true story, one of the thousands..

Comentarii ( 9 )

  1. 🙂 saraca zdreanta, n-are si ea voie sa se babardeasca pe bani prin straini ca repede o aratati cu deshtu’, apropos, ala de cati ani era la pensie?…

  2. eu nu o judec , numai ea stie ce a fost in mintea ei si uneori banii iti pot intuneca mintile ..trist e ca-s multe care pun botul asa.. pacat

  3. Crissu, si mie mi-a parut rau de ea, mai ales ca o cunosteam; foamea asta de bani, faima si lux obtinute cu cracii desfacuti nu prea mai tine..

  4. Bai… eu nu vreau sa fiu magar ca o spun: dar eu cunosc 3 individe la fel de tampite ca zdreanta pe care ai prezentat-o.

    Stii cum a ajuns una addicted de bani? Fara vreo 3 dinti in gura, dupa ce a pocnit-o „bogatanul” de i-au iesit borsurile pe nas, pe gura si prin cur. A futut-o, a rasfutut-o, a batut-o si dupa ce a batut-o… i-a dat la cioc. Ea? Foarte senina: „are bani fata… si realizeaza ca a gresit, mi-a facut cadou un serie 3. ah… nu e inca pe numele meu, e pe numele lui… dar e asa frumoasa masina aia… ce mai conteaza ca mi-a spart 2 dinti si ca m-a pus sa inghit? a inteles ca a gresit iar eu l-am iertat ca il iubesc…”

    Daca tu crezi gogoasa cu iubirea… sau daca tu stai sa iti rupa gatul pentru ca esti ahtiata dupa bani… pai ti-o meriti fa!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top