maine cica plecam

C O N C E D I U !

Ma rog, vorba vine. Acum cand incepe scoala, cand toata lumea are pe desktop poze din concediu si guvernul sta sa cada, noi mergem la mare cu soacra, cu plod, cumnata etc. Mi-am luat la misto slipii desi sunt constient ca adio balaceala. Sper sa nu ne intoarcem raciti si cu febra.

Sper sa uit 1 saptamana de celeeeebri clienti si parteneri de afaceri muritori de foame. Va vine sa credeti ca electronistul (care mi-a schimbat o mufa la un incarcator si mi-a luat cat as fi dat pe un incarcator nou) a venit intr-un suflet dupa mine in magazin sa-i dau „datoria” de 5  lei? o sa va povestesc cu alta ocazie..

Las pentru 1 saptamana prietenele mele milf. apropo, trebuie facuta diferenta intre milf si matracuci. Milf sunt bunaciuni, amabile cu toti copiii, de gasca; matracucile sunt mame frustrate, nasoale care nu stiu decat sa-ti dea la o parte copilul pentru a se juca plozii lor care de regula sunt cei mai rai si prost crescuti.

Sper sa nu vin bolnav de nervi de la mare avand in vedere ca plec cu tot neamu. Sper sa pot sa merg sa bag in fizic o friptura la carciuma fara sa-mi stea in gat ca doar eu imi permit. Intelegeti voi..

Urmatorul post va fi transmis live din hotel Rex unde ne vom caza. Sper doar sa ma lase astia sa intru cu ficatu in parcarea plina de ferarri..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top