cica..

Din ciclul „mare ti-e gradina”

Imi povestea celebrul socra-miu  ca cica ar fi fost duminica la otv un vizionar care a spus ca vine sfarsitul in 2012. Cica se alege praful de tot ce e pe acilea, pe terra, nu se stie clar din ce cauza. Cica din 2011 vin navili spatiale sa aleaga 400 de milioane de pamanteni care vor fi mutati pe alta planeta pentru salvarea speciei. Cica basescu si in special politicienii romani nu vor fi selectati dar noi sa stam linistiti (eu si socra-miu) ca pe noi ne vor alege.

Voi va dati seama ca un idiot om vede un film la hbo si apoi il povesteste in fata milioanelor de prosti ?

Comentarii ( 12 )

  1. Nu e la curent cu ultimile stiri. Cica un american (logic ca nu de alta natie) a spus ca s-a calculat gresit calendarul mayasilor si ca se mai amana sfarsitul lumii cu vreo 50 – 100 de ani.

  2. Eu nu inteleg de ce tot va ganditi la 2012 ca se fute pamantul???
    Peste 3 saptamani incepe al treilea razboi mondial! =))
    Dati-i cu praf de mers!

  3. Mie , personal idioti mi se par aia de fac filme gen 2012 , Numbers …si tot felu de filme de propaganda. Nu m-am uitat la niciun astfel de film si nici nu am de gand . Si nu inteleg care e faza asta cu sfarsitu lumii????? Adica o sa ne inghita o gaura neagra pe toti ?! Ma depaseste…

  4. @Jasmine: Eu m-am uitat la filmul 2012 si mi-a placut destul de mult, asta pentru ca m-am uitat la film, la cum au jucat actorii, la cum a decurs scenariul, la cum a fost regizat, la efecte speciale si la montajul in sine. In afara de finalul tipic americanesc, filmul este unul foarte bun. Din pdv-ul meu, trebuie sa te uiti si la film, nu numai sa asculti povestea din el.

  5. @BlackCat Posibil m nu te contrazic ca nu l-am vazut . Dar m-am saturat de atata propaganda cu 2012. Nu mai pot !

    @Twigg . Se vorbeste de un razboi impotriva musulmanilor si a emigrantilor din Occident . Ma rog si treaba asta are legatura cu niste profetii de a le lui Nostradamus din cate am inteles . Am trecut de la paranoia cu Elodia si Cutremure si Madalina Manole la Razboaie si 2012. Eu te sfatuiesc sa ii blochezi socrului tau OTV . Cine stie cu ce idei mai vinee :))))

  6. Nu bre, oteve e mic copil, aia cre’ca urmareste, citeste si interpreteaza orice gen de astfel de „informatie”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top