1 din 52

Trecu  prima saptamana din cele 52 cat are anu; prima decizie luata: sa incetez cu quiz-urile, la ce succes a avut ultimul nu cred ca o sa simta cineva lipsa lor..

Dupa sarbatori am aruncat o tona de mancare. Nu ma judecati gresit, incerc sa va spun ca am primit atata haleala de la rubedenii si vecini incat s-au inverzit in frigider; 3 feluri de salata de boeuf, 8 feluri de sarmale, 5 feluri de piftie, 10 de fripturi si asta in conditiile in care noi nu am gatit nimic. Mi-e ciuda pe risipa asta de mancare dar nu am nicio vina; daca as fi avut unde s-o donez as fi facut-o..

Am ajuns sa vizionez Shrek 4 de 10 ori pe zi. Ce sa fac, e desenul preferat al lui fi-mea si nu e loc de gluma; faza e ca intelege desenul, stie fiecare scena si traieste cu emotie alaturi de Shrek; e ingrijorata cand il iau vrajitoarele, rade cand se distreaza ala prin oras, ii pute a caca atunci cand bebe Shrek face.. caca. Apropo de Shrek, pustiul  cu „Do the roar” e cel mai tare din film 🙂

Ieri m-am trezit cu pana la masina. E ceva minunat sa schimbi roata la minus 10 grade afara, sa ti se lipeasca degetele pe fiare, sa-ti inghete mucii la nas si sa cumperi al 3-lea cauciuc doar pentru ca cineva se distreaza pe seama ta, probabil din lipsa de alte activitati. Ma intreba ala de la vulcanizare daca nu cumva m-am uitat prea mult la nevasta vreunuia ca prea bagase cutitu cu ciuda; ma.. nu cred, mai degraba se uita altii la nevasta-mea 🙂

Mi-am cautat pe facebook (da, am cont de mai multi ani dar nu l-am folosit niciodata) prietenii/colegii din generala, copiii cu care am crescut si am batut mingea; surprinzator, n-am gasit nici macar unul..

Am impresia ca toata lumea joaca Silkroad; exact ce m-am pricopsit cu un erou jmecher de level 65 „imprumutat” de la cineva cu suflet mare, mi-am dat seama ca nu am loc de altii. E o aglomeratie pe servere ceva de speriat, ma duc la yeti – sunt cu zecile; ma duc la sona – sunt cu sutele; aloo, unde pot sa omor si eu pe cineva ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top