hard feelings

Am fost facut ipocrit ca am pus o intrebare pe un blog. big deal, se intampla des, am fost facut si terci in perioada cu Tenerife, ratat, loser, faze. M-am ofticat de n-am mai avut somn. Problema e ca nu am fost terfelit de cei care ma stiu ci de ultrasi care nu m-au vazut in viata lor dar m-au judecat de m-au albit.

Acum e randul meu sa vorbesc de ipocrizie. Daca maine imi fac inca un blog, sa zicem ciocanel bocanel punct ro si sub noul pseudonim incep sa bag posturi cum ca imi plac si baietii, nevasta-mea face si drege, ma rog, fantezii mai mult sau mai putin credibile, ce se va intampla ? va spun eu: nimeni nu-l va banui pe Twigg ca se afla in spatele a 2 bloguri diferite.

Chestia asta ma ucide, ma ascund sa-mi expun fanteziile. Nu inteleg, daca simti nevoia s-o spui, de ce te ascunzi ? de ce nu pui o poza cu tine si familia si undeva mai jos spune tuturor ca tocmai te-ai sters pe ochi de sperma.

Dupa cum vedeti am o mare problema. Ce naiba sa fac ? sa-mi fac alt blog unde nu ma cunoaste nimeni sau sa scriu aici ce-am facut azinoapte in baie cu 2 dildo-uri in timp ce nevasta-mea dormea? grea decizie..

Da’ nu mai bine imi tin eu gura ?

Revenind la problema din top, am intrebat o tipa de ce-si expune online viata sexuala plina de picanterii. Raspunsul ei a venit rapid: „pentru ca eu am parte de asa ceva pe cand tu nu, frustratule, boule, invidiosule”. Sa moara bibi, asta da raspuns. Concluzia? daca nu scrii despre sex e clar ca n-ai parte de el. fuck me..

P.S. nu ne dusmanim, da?

Comentarii ( 43 )

  1. Si eu m-am autocenzurat de nenumarate ori stiind ca blogul imi este citit si de surori si de cumnate si alte neamuri. M-a tentat (si inca ma tenteaza) sa imi deschid si eu un blog anonim in care sa nu ma cenzurez absolut deloc. Dar momentan inca ramane o idee.
    Intre timp, adu-ti aminte ca asta e spatiul tau si poti face ce vrei. Daca ne povestesti ce-ai facut cu dildourile alea poate pierzi unii cititori pe care i-ai avut pana acu (nu si pe mine 🙂 ) dar in mod sigur o sa iti vina altii si mai multi care vor aprecia. Remember, sharing is caring 🙂

  2. Răspunsul pe care ţi l-a dat domniţa în cauză denotă mai degrabă lipsa vieţiii ei sexuale, altfel ţi-ar fi dat un răspuns calm prin care ar fi încercat chiar să te convingă că nu e doar Ok ceea ce face, ci e chiar indicat. Pe când răspunsul pe care ţi l-a dat ea, seamănă a altceva. Prin părţile noastre li se spune NF la astfel de „duamne”

  3. Si jur ca am incercat sa ma abtin.
    Mai coana Mitza, de cand esti tu mama omida, de le stii asa pe toate? Ce denota, cum ar fi trebuit, de ce, in ce fel si din ce pozitie. Nu stiu in ce parte stai tu, dar pe la noi nu se folosesc acronime. Ori ti se inroseste tastatura daca scrii cuvinte vulgare?
    No hard feelings Twigg, insa data viitoare fii obiectiv. 😉

  4. ma.. nu’s cum dracu reusesc sa-mi pun lumea’n cap.. otherwise, nu ma intelegeti gresit, n-am nimic cu tipa respectiva. O respect, nu am fost mitocan cu ea, n-am luat-o cu „hai sa te fut si eu” sau alte alea; ea s-a suparat doar ca am pus o intrebare; din nou tre sa recunosc, Mitza le vede iar evil cauta hartza..

    @Cat: pregatesc postul cu dildo-uri 🙂

  5. Mitzo… aberezi crunt! Si cam atat am avut sa-ti spun.

    Twigg, nu mi-a placut cum ai luat problemele in maini cu persoana respectiva si puteai sa formulezi totul intr-un alt fel. Ceea ce ai facut tu acolo a aratat clar ca nu te-a interesat sa citesti si posturile anterioare cu atentie.

    Supara-te pe mine… na!

  6. Bro, un lucru l-am invatat bine in viata asta: niciodata sa nu te certi cu un prieten (fie el si virtual) pentru un cur de femeie 🙂
    In alta ordine de idei, si tu gresesti pentru ca esti subiectiv si oarecum egoist. Check this out: ea trece printr-o perioada naspa, lipsa de activitate si statul in casa te aduce intr-o stare nasoala, idei bizare incep sa-ti bantuie mintea, cu alte cuvinte o iei putin pe aratura. Bag mana in foc ca peste cateva luni va regreta tot ce face si scrie. Ai profitat de un moment de slabiciune al ei si pentru asta poate unii (mai degraba unele) te vor judeca. Eu sunt mandru de tine orice ar fi.

  7. @ Evilessence
    Pe tine ce te deranjează? Că sunt mama Omida, sau că nu folosesc cuvinte vulgare? 😀 în Real Life tot aşa eşti? Ai nevoie de cuvinte hard ca să pricepi mesajele mai bine? Nu mi se înroşteşte tastatura, e doar păcat de limba română care e foarte complexă şi care îmi dă posibilitatea să mă exprim, de ce să mă rezum la o nişă underground?
    @ Mr. Threesome . Şi cum aberez? Fiindcă am exprimat o presupunere? O presupunere nu reprezintă un adevăr în absolut. Dar e o presupunere strict emisă asupra unui text citit mai sus. La tine în schimb, rezultă un oareşce subiectivism bag de seamă. Să înţeleg că te-a durut? 😀

  8. @mitza: „Răspunsul pe care ţi l-a dat domniţa în cauză denotă mai degrabă lipsa vieţiii ei sexuale” – asta e presupunere sau certitudine? Poate nu stii ce e aia o presupunere. Si… ca tot vorbesti de NF… de unde stii ca persoana respectiva e nefe? La asta m-am referit cand am zis ca aberezi.

  9. Exemplu: O femeie împlinită sexual dorind dar mai ales dorită, e blândă de regulă, nu are motiv să se enerveze, nici măcar nu caută. De ce ar face-o? Are nevoie de maxima energie de care poate dispune pentru orele care le petrece în intimitate într-un anume fel. Şi ştim cam toţi, bărbaţi sau femei laolaltă, cântăm chiar dimineaţa în baie după câte o noapte plină. Mă înţelegi ce vreau să spun, aşa e?!
    Dar când viaţa e goală, neîmplinită, când ceea ce ne dorim nu ni se întâmplă, apar frustrările, încep să ne intereseze lucruri care în mod normal ar trebui să ne fie indiferente, ne sare ţandăra din orice şi căutăm să refulăm.
    Dacă expresia: “pentru ca eu am parte de asa ceva pe cand tu nu, frustratule, boule, invidiosule” este pentru tine o dovadă a unor împliniri sexuale, este ok. Nu e nimeni perfect! 🙂

  10. Din nou… vorbesti in necunostiinta de cauza, iar Twigg a dramatizat raspunsul tipei. Vezi tu, ea nu i-a spus ceea ce vezi tu acolo, iar propozitia respectiva este deformata fata de realitate. Cu mult. 😉
    Ca Twigg a inteles altceva, partea a doua.

    Cu asta am incheiat complet discutiile respective si ma voi retrage aici.

  11. bro, ma faci greu de cap ? crezi ca ma opreste ceva sa pun linkul ei aici? ia fii echidistant si trateaza problema cu capul de sus si nu cu ala de jos.. plm, i-am pus o intrebare de cacat, putea sa raspunda sau nu. A ales sa evite raspunsul si de aici tot calabalacul. ma rog, sa ne pastram calmul..

  12. Aparent doar cateodata… Dar ca sa nu te pun sa cauti in gunoi dupa ele, rezum scurt:

    @mița ești cam psiholoagă, nu? din născare?

  13. Mda, tipa a postat iar, probabil cu singurul scop de a ma oftica. Sau a ma intarata, nu stiu exact; in fine, cititi-o si voi si invatati din experienta mea: laudati-o, prefaceti-va excitati, in erectie sau, dupa caz, ceva mai umede ca de obicei, spuneti-i ca e frumoasa, ca o vreti sa fie si cu voi ca cine stie, poate va pricopsiti cu o muie sau, dupa caz, cu o limba. Cum o gasiti ? simplu, la Mr.Threesome in blog la litera D. Eu nu-i pun link-ul aici pentru ca nu am acceptul ei si iar ma trezesc cu ultrasi pe cap.
    Ma duc sa-mi cumpar niste lamai.

  14. Mițo, tu mai degrabă complexezi! Câtă profunzime, câtă neasemănare-n judecată. „Bijou intelectuaile”, cum ar zice var-ta Chirița.

    @Twigg
    Who the fuck cares? Eo mă iau de Mița tocmai pentru că e ultras-anti. Te transformi și tu într-unu? Ca să știu și eo, și să nu mai vin p-aici…

  15. Trebuie sa intervin:
    1. Desi nu ai depasit nici o limita a bunului simt si erai on toppic nu puteai sa te astepti ca intr-un blog (care nu e cu circuit inchis) de canal refulat sa fii primit ca intr-o biblioteca. De ex. inainte da a intra in ultima carciuma insalubra te uiti mai intai din usa, daca ai echipament adecvat, mirosi la subrat, noroi intre dinti, ti-o bagi in toate directiile si iti atarna un muc. Indiferent daca intri sau nu asta va ramane. Ca e de nisa.
    2. Se observa din ce in ce mai des ca fantezia, fantezia sexuala si abjectia sunt sinonime pentru unii. No comment, dar exista dex-ul.
    3. Lucrurile cu adevarat intime pentru tine le discuti doar in intimitate (prieten, iubit, sot) atunci cand simti ca poti sa ai parte de incredere, altfel unul pentru altul si pentru altii o sa fiti ciudatenii de circ, uneori amuzant de privit, dar nu inainte de masa. Doar daca asta cauti.
    4. Despre poza cu familia (se observa ca ai atras atentia desi e mai dificil pentru unii), probabil i-ar place. Acum. Probabil o sa-i placa si fetitei cu asa mama iubitoare si lipicioasa. Atunci.
    5. Sa explici mapamondului o imbecilitate in alt blog? :))) Cum vrei, or sa fie multe monitoare stropite sau pline de saliva. Cumva daca asta cauti.
    6. 10+ pentru D-na Mitza, femeia care iubeste si e iubita pastreaza si se lupta pentru acest lucru, nu il improasca. In caz ca nu l-a gasit il cauta nu il calca.
    7. Daca incerci sa tii piept unui asa subiect „normal” nu crezi ca faci jocul „normalilor”?

  16. deci, a trebuit sa citesc de 2 ori sa inteleg ceva dar n-am inteles nimic; e de bine ce-am scris ? btw, esti Claudiu pe care-l stiu eu ? mama, cate necunoscute..

  17. @ Claudiu.
    Mulţumesc pentru apreciere!
    @ Twig
    Continuă să scrii ca şi până acum, exprimând ceea ce simţi şi nu ceea ce dă neapărat bine la public. Păreri pro şi contra vor exista oricum, cum e şi firesc de altfel.

  18. Daca zic astia ca sunt subiectiv trag apa, las capacul si inchid usa. Ar fi indicat sa faci la fel.
    Pt D-na Mitzaochelarista: Ai spus ceea ce ar trebui spus. Daca si crezi in asa ceva tot respectul, asta nu e un compliment.

  19. Te-am convins sau ce plm? Iti faci un blog cu al saptelea nume in care explici care-i treaba cu dildourile? Bine 🙂 glumesc in plm!

  20. Ce-i aia welcome?… Bag-o p-aia cu dildourile ca ti-a zis lumile ca saliveaza! 🙂 Le lasi s-astepte pe uscat? :))
    D-na Mitza, chiar am apreciat mult postarile. Avem toti de castigat.

  21. Claudiu, până la proba contrarie cică nu avem decât o viaţă, aşa că am să-mi permit luxul să mi-o trăiesc prin mine însămi şi nu prin ceea ce cred alţii. Şi mi-am dat seama că ai făcut o constatare 🙂
    Twig, în fişa postului de prieten e trecută prezenţa acestuia obligatorie şi când nu îi convine, nu doar când îi place. C’ette la vie!
    Parolarea unui blog înseamnă altceva, dar am să mă abţin să spun aici şi cu altă ocazie am să-ţi suflu doar ţie la ureche.

  22. D-na, viata nu se expune oricui cu explicatia fortata si taraita de multi „eu sunt open mind”, nu e taraba in obor, hai sa cer analza pro/contra, sa vad care vorgheste mai mumos ca sa ma gadile, doar doar o sa ma simt mai implinita si o sa ma simt ceva mai bine in pielea mea. Acum… Pentru ca maine o sa am alt mod de gandire, dar mai e pana maine, nu?… Dvs. ati spus un lucru normal de altfel: „Bai! Reveniti-va!!!”.

  23. Tipul e ok, pacat ca s-a basicat dar il inteleg. A fost la mijloc si s-a retras discret. Mie sincer imi placea cum a descris episodul erotic, cu detalii cat sa te incite dar fara obscenitati. Respect bro, stii ca sunt in continuare mandru de tine..

  24. Mițoooo te-am mirosit bine pisi, e „c’est” nu „c’ette”.. asta așa, cu referință la un-pic-burghezia matale. M-aș mai distra cu analiza ta că pari cam banală, dar n-am suficient timp, trebuie să mă ocup și de celălalt alter EGO al meu. N-o lua personal, banalitatea ta e ca morala din trainspotting, un fel de „de-am fi toți așa, vai ce ne-am plictisi”.

    Domnule Claudiu, întâmplător o cunosc pe doamna în cauză. Aia cu blogu de aruncă Twigg cu căc*t în el. Mai sunt niște minore implicații pe care domnul Twigg evită să le expună. Le-aș expune eo da’ nu-mi pasă chiaaar așa de mult. Daaaar de dragul conversației vă ofer un săituleț de citit la cafeluța de dimineață: patriarhia.ro Ăștia au niște sfaturi dă viață ecstraordinare-dom’le-ecstraordinare.

    Aș mai adăuga ceva. Mișelească abordare lovitura prin fetiță.

    Domnule Twigg mă retrag cu atât: n-aș pleca de-aici că-i cald și bine și mă bucur de-un șou umoristic excepțional. Mai ales când Mița deschide gura.

  25. daca si tu imi spui ca ma gandesc la ea in taina imi tai coaili; ce te retine sa nu spui de acele implicatii ? eu imi asum tot ce scriu

    baga mare, show must go on 🙂

  26. D-le Rorschach, ma cheama Claudiu, nu-mi pare bine de cunostinta.
    La implicatiile minore te referi cumva la senzatia de voma? E chiar culmea, doar nu vrei detalii!
    Presupunand ca mi-ai recomandat sincer (?) site-ul, nu citesc niste „sfaturi” cu target declarat.
    Intr-adevar, este „c’est”, dar intre greseala si intentie este o maaare diferenta chiar daca rezultatul (vizibil) este acelasi.

  27. @ Rorschach şi faptul că am scris greşit mă aruncă brusc într-o anumită categorie? În cazul acesta îmi pare bine că ţi-am făcut ziua! Iată! Ai o realizare! La mai multe, deci.
    Eu îmi asum marea greşeală şi atât de nemaipomenită şi mă scuz sincer în faţa publicului spectator lezat astfel.
    Îmi pare bine că îţi poţi găsi momente de distracţie în banalitatea altora. Uite eu recunosc, nu am talentul ăsta al tău. Deja încerc să-mi imaginez ce viaţă împlinită ai, zic şi eu, nu-i musai.
    Şi probabil trebuie să înţeleg că expunerea teoriilor tale în limbaj de nişă cocălăresc este de fapt un trend pe care mic-burghezia mea banală nu l-ar putea înţelege în veci! Deja mă simt umilă 🙁
    Astfel că cedez prima şi te las să treci în faţa publicului ovaţionist. Între timp eu mă retrag în cămăruţa mea şi la lumina opaîţului mai deschid încă o dată volumul distinsei Valeria Guţu Romalo, Aspecte ale evoluţiei limbii române. S-auzim de bine! 🙂

  28. @Mitzaa: 🙂 chiar ma intreb cat de limitat pot fi ca nu gasesc nici o placere perversa in lucruri marunte gen saitulet, nu site-ulet :). O mica obiectie, categoria asta „sofisticata, evoluata si rafinata”, greu de inteles de muritori, nu vrea sa reinventeze limba romana ci sa caute placeri in reinventare. Postarea se cheama „Hard feelings”.

  29. Cââât de taaare!

    Am obținut ce-am vrut. Gata, mă retrag. N-aveți voi habar cine-s eo, dar dacă sunteți suficient de curioși mă găsiți și pe alte boguri, cu identitatea „de zi”. Că am și eo în exprimare niște trade-mark-uri ale mele. Vânez conflicte doar de distracție.

    Domnule Claudiu, n-ai înțeles nimic, dar nu e vina ta.
    Don’șoară Mița, nu poza în intelectuală că nu-ți iese.
    Twigg, degeaba mă cauți după IP. :*

  30. aa.. da, twigg.. Rorschach e cu subînțeles, nu e ror ăsta. Da’ nu mă aștept să aveți suficiente cunoștințe de psihologie să prindeți poanta. :*

  31. Twigg, chiar eşti bun. Aşa că am să te trec în topul listei la favoriţi. Dar asta nu din cauza bâlciului din comentarii, spumoase de altfel 🙂 Ci pentru că felul tău de a scrie liniştit şi aerisit m-au făcut ieri să nu dau click mai departe de la paginile tale de început, căci prin întâmplările povestite de tine retrăiesc parfumul unor întâmplări similare. 🙂

  32. Nu am inteles ca te simti bine provocand sau jignind? Ba da, asta a fost primul lucru care s-a observat, dar eu nu am vorbit despre asta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top