I really really hate mondays

Asa cum spunea si cantecul „as da zile de la mine” asa si eu mi-as dona toate zilele de luni fara sa-mi para rau, oricum sunt de cacat. Nu am amintiri ca intr-o zi de luni sa-mi fi mers ceva bine vreodata. Azi spre ex. m-am trezit fulgerat de durere cand am vrut sa-mi intorc capul spre dreapta, cred ca am dormit aiurea si mi-am sucit vreo vena la gat sau, cine stie, corpul s-a sucit in jurul venei.. faza e ca mor de durere si acum. N-am putut sa merg la nicio intalnire de afacere desi aveam agenda plina.

Mi-a stricat ziua un partener de afaceri caruia am sa-i dau neste bani, sa zicem 5 euro, chiar nu e relevanta suma. Numai ca m-a rugat sa-i cumpar ceva de 3 lei si s-i scad din suma din aia 5 euro. Exact asa am facut si, conform cursului i-am transmis ca raman de plata 4 euro si 30 de centi. Pfffff, manca-ti-as, a sarit omu de cur in sus ca vreau sa-l ard la bani si cica sa faca si el calculul. Dupa cateva ore imi da mail si-mi spune ca mai am de plata 4 euro si 35 de centi, nu 30, totul bolduit. Si asta pentru ca el a pus cursul mai sus decat este. Whatever, cum zici tu numai ca esti atat de cretin incat nu merita efortul sa ma cert cu tine. Daca as fi pus si eu 3 lei la cursul tau era acelasi drac, ma rog, nu stiu daca m-am facut inteles..

Ma bombardeaza un ciainiz cu mailuri ca el vrea sa patenteze twigg si cred ca vrea fie sa ma faca sa cumpar eu si alte extensii twigg fie vrea sa ma cumpere el pe mine, inca nu mi-am dat seama. Daca peste ceva vreme gasiti pe aici ceva scris in chineaza inseamna ca mi-am luat milionu de parai si acum stau cu momitele la plaja in bora bora..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top