35 de ani

Atat mi-a luat sa-mi dau seama ca viata la bloc e de cacat. Din Tei in Militari, din Pantilimon in Titan, de la ultimul etaj la primul etaj, cu chirie sau propietar, oriunde am stat tot aia e. Spre exemplu acum nu curge apa, nu pot sa ma spal nici macar pe ochi. Ieri toata ziua au fost bormasini iar acu 2 nopti vecinu a dat un party.

M-am resemnat ca blocul in care m-am mutat e o mizerie, deasupra am niste copii care stau incaltati pe parchet si sar toata ziua. Cand ei se culca in sfarsit incep sa se auda ambulante si motoare din strada iar spre dimineata incep tramvaiele. Stam cu geamurile inchise sa nu ne acoperim de praful negru de afara.

Acum 5 ani am facut un credit de 15.000 sa luam garso. Stiti cat am platit pina acum din credit ? 1500 de euro la o rata lunara de 135eur din care 120 dobanda. Pe 4 pereti nenorociti.. dar macar acolo e mai liniste, atat de liniste incat il auzeam noaptea pe vecinu de deasupra cand se pisa. Tarziu am inteles de ce tataie de sub noi avea bucurii la Flory, statea mosu noaptea si auzea totul..

Poa sa vina mama ofertelor de rezidentialele ma-sii, eu la bloc mai stau cateva luni si pa. Ma mut la casa cu curte, imi cumpar balansoar si-mi beau cafeaua pe veranda. Asta daca nu ne apuca iar dorul de emigrare..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top