afaceri tipic romanesti

Eram in seara asta intr-un mall la o combinatie cand ma agata una: Stiti.. noi organizam o tombola cu premii, nu vreti sa extrageti un biletel” ? bag mana intr-un bol, n-apuc sa-l deschid ca ma trage deoparte: „ati castigat, felicitari ! haideti sa va dau premiul…”

koae.. m-am dus dupa ea, m-am gandit ca-mi da vreun plush ceva sa-i dau lui Bubu; ma duce la neste rafturi, imi pune o sacosa goala in mana si incepe: uitati, asta este cadoul Dvs, felicitari bla bla, este un gel de dush nemaivazut, faze, apoi mi-l baga in punga. Wow, ce bulan pe mine, ii spun multumesc si dau sa plec cand ma apuca de umar si-mi spune ca asta nu e tot, mai are ceva si-mi baga si un aftershave. Ii multumesc, iar dau sa plec si iar ma intoarce: stiti, mai avem sa va oferim si pentru sotie cadouri ! Ok, ceva pute; o rog sa-mi spuna care e jmenu ca nu sunt cretin si daca e vreo gluma proasta sau camera ascunsa i le torn in cap, n-am chef de cacaturi. Ma asigura ca sunt cadouri si continua sa-mi indese in sacosa geluri de dush, creme, aveam vreo 6-7 cutii, deja ma plictisisem sa stau cu sarsanaua deschisa cand brusc ma intreaba daca stiu preturile la parfumuri. Ok, pe scurt sa nu va mai zapacesc: imi dadea toate alea daca ii cumparam o mizerie de apa de toaleta cu 1 milion; cand i-am spus ca nu ma interseaza mi-a luat punga din mana. Primul lucru care mi-a venit in minte a fost s-o injur de morti. Al 2-lea a fost s-o injur de raniti iar al 3-lea sa plec cu sacosa plina pentru ca mi-a spus ca sunt cadouri, aveam si martori, plm. Am ales sa plec fara scandal, era lume multa si era evident ca iesea circ.

Daca vi se intampla si voua alegeti varianta 3-a, nu cred ca are ce sa va faca..

Comentarii ( 2 )

  1. Da’ in ce mall erai? Adica cucoana aia avea un stand inchiriat, ceva? Ca un mall e ceva mai bine controlat decat targul Vitan, e ciudat sa profeseze tepuirea printre camere video etc., ai putea sa-i faci un „bine” meritat.

  2. ba.. cica sunt peste tot inclusiv prin hypermarcheturi; maine merg prin auchan, sper sa nimeresc una ca nu-i mai dau punga inapoi, no matter what

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top