o problema majora

Bai, de curiozitate: a mai auzit cineva ceva de Mr.Threesome ? daca a fost transat si ingropat prin Rasnov ? bro, say somethin, plm, imi fac griji; sa sun la politie ?

Am intrat de curiozitate sa vad ce mai scriu bunele mele prietene, Leya, Ioana Budeanu si alte zeite wannabe. Koae, am observat o susta la zeite pe blog, ciupacabrele alea de latra la oricine nu e de partea sefei au o mare problema cand sefa posteaza ceva iesit din tiparul zilnic, sunt incurcati si nu stiu sa reactioneze. Era simplu pina acum, un „hau hau” daca miroseau un strain si un „bravo tie”, „te invidiez” etc atunci cand respectiva triumfa intre metafizica si maciuci belite.

Mesaj pentru ei: Eu vreau sa va ajut chiar daca m-ati latrat zile intregi. Situatia nu e atat de dramatica, am vazut ceva asemanator la Cezar si cainii pe Discovery deci cred ca pot sa dau un sfat util. Nu vreau sa ma cautati iar peste cateva zile cu „Twigg, acu ce sa scriem ?” deci fiti atenti: zeita are intotdeauna dreptate, chiar daca nu pricepeti o iota din ce scrie. Nici nu e nevoie sa cititi, puteti jongla cu cate un superlativ combinat cu o dovada de iubire sau cu epitete combinate cu hiperbole sa nu deveniti repetitivi sau patetici. Este exact ca in religie, va inchinati la zeita iar stalpii sacrii sunt in ordine aleatorie dania, postul, jertfa, marturisirea de credinta, sacrificiul, asceza etc. Chiar daca maine scrie sefa ca dupa o aventura de-o noapte i-a taiat coili respectivului sa nu va lasati intimidati, boul o merita. Simplu !

Nu e nevoie sa-mi multumiti, am frigiderul plin.

Comentarii ( 13 )

  1. Bai, eu iar m-am zapacit…threesome e futai in grup si maciuca belita este simbolul barbatiei decalotat, nu? Sau invers? Aaaa, cateii de care spui sunt ca la bagaboanta aia care se da zdreanta de lux in afara, cum au zis unii ceva (foarte logic) cum au schelalait niste retarzi (pun pariu ca tarfa a juisat cand a citit)…na, sperau sa le iasa si lor de-un oral fara tarif. Si nu merge comparatia cu stalpul sacru, asta sugereaza oleaca de respect, admiratie, ceva superioritate, mai reala ar fi cu un wc public, il cauti cu cu ochii mariti ca te taie, il vezi si te bucuri, intri repede si rezolvi, o scuturi bine si iesi repede ca miroase. Si ala chiar merita sa ramana fara fudulii daca i-a citit blogul si tot a fost erect, e un freaky!, nu trebuie sa isi mai deserte surplusul vreodata, asa ar fi drept! 🙂

  2. Clau, relax, nimic din ce scriu zeitele nu este adevarat, unele o recunosc. Fanii merita tot ce li se intampla dar sunt fericiti in prostia lor, d’aia mi se face mila..

  3. Uite cum vad eu treaba, nu lauzi o boarfa pe gratis, e aiurea, citesti daca vrei si gata. Eu cred ca majoritatea vrea minim un scurt la coltul blocului si daca aia are in cap numai matarangi de diferite lungimi, grosimi, forme, culori si gusturi nici nu cred ca ar fi greu, numai tre’ sa gasesti formula corecta pentru pasarica ei (si etc). Cred totusi ca sunt si unii imbecili, dar asta ma cam enerveaza, plm, aia respira degeaba.

  4. Corect. Citesti si gata, comentezi daca ai vreo completare sau un punct diferit de vedere. Eu nu vad legatura intre „am supt pula aseara” si comentarii gen „bravo tie, te invidiez”. Un amic are o vorba, „femeie proasta” e pleonasm; nu generalizam dar se apropie de adevar..

  5. De departe singurul lucru cand as da un comentariu laudativ unei panarame e incercarea de a obtine una mica la drum de seara, desi cand dau intamplator peste asa ceva si citesc ma bufneste rasul, serios 🙂 Vorba corecta este „curva proasta e un pleonasm” (a nu se confunda inteligenta cu numarul de carti citite, limbi straine etc), si e adevarata.
    Mi-am adus aminte de o gaina, ea nu zice direct, de genul „am supt pula”, ci „i-am permis cu un aer superior sa-mi dea muie”, plm.

  6. Ai dreptate iar. Exista si confirmarea, ala micu, threesome, a dat la buci (asa se lauda) doar pentru 2-3 comentarii infantile dar laudative. Ea s-a umezit si s-au babardit. Ce simplu pare, sa-mi bag pl..

  7. Poate nu vad eu bine dar o gaina care-si cauta admiratori pe net ori e statuta demult, ori nesatisfacuta, ori nimeni nu o satisface, ori o satisface dar nu-i ajunge (cred ca mi-au scapat cateva), nu citesc o curva, repet, si nu cunosc detaliile, dar cam asa se intampla si in viata reala, una care-i dornica trage semnale chiar inconstient (imprastie cu feromoni 🙂 ) de multe ori ca reflex, de multe ori super constient si calculat (specie periculoasa, eu le zic mortaciuni), stiind ca un barbalau se excita-n pantaloni, ori nu cred ca vrea sa excite de pomana. Probabil alege netul ca mod de rezolvare, ca poate sa experimenteze vorbirea hard (asa cum si-ar dori) si sa spuna direct sub protectia anonimatului dar bineanteles invelit de un abur literar (e o lady, ce plm), ceea ce nu are curajul sa arate in viata reala unde pozeaza-n „duamna” sensibila, sotie iubitoare si mama model.

  8. Posibil sa nu fie nimic din toate alea ci doar rezultatul unei vieti banale, lipsite de divertisment, de prieteni, anturaj, iesiri din casa. Scriu sa am mintea ocupata altfel o iau razna; basca, mai iese si caterinca cu labarii

  9. Ok, posibil (???), dar nu cumva situatiile de genul asta, de criza, iti arata profilul? Eu asa cred.

  10. Toata lumea stie asta dar ele nu sunt proaste sa se inteleaga asa ceva si te dezorienteaza ripostand cu ceea ce cred ele ca te doare cel mai mult: ca de fapt o iubesti, ca hau ca bau. Cand se simt incoltite ca e gogomanie isi inchid blogul; pizde, ce vrei..

  11. Eu ziceam de persoanele care scriu cacaturile astea, ori super probleme hormonale si existentiale ca nu le baga nimeni in seama (si nici n-ar trebui daca dau asa ceva din ele), ori babardite la colt de strada (de-alea care au sarit din mula in mula) care au dat de probleme si nu stiu ce sa faca, adica zic si ele ce stiu mai bine crezand ca se rezolva ceva. Sa fim seriosi, toate femeile au avut la randul lor probleme dar majoritatea le-a rezolvat, sau macar a incercat, onorabil.

  12. Am mai multe raspunsuri:
    1. atat pot ele
    2. e imposibil sa le intelegi
    3. si-au dat seama ca netul le ofera sansa de a lua orice chip si forma fara bataie de cap
    4. au frustrari cumplite
    5. sunt nefutute
    6. n-au viata sociala
    7. sunt cu spume

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top