printzesa

„Cand ma simt ratacita ascult chopin,ma relaxeaza….Si plang..oare pentru ce plang,pentru mine, pentru ani ce au trecut, pentru greselile mele,pentru el”, oare pentru ce?
Candva ziceam ca daca as da timpul innapoi as face aceleasi lucruri, azi nu mai pot spune la fel.Am gresit ambi..dar acum am doare sufletul si pe zi ce trece realizez ca frumosul de la inceput sa dus, sa dus atat de departe incat nu-l mai pot zari nici daca as merge mile intregi, probabil e la celalalt capat al lumi.
Ce copila sunt uneori…intorc monitorul sa nu vada ochii mei plansi.
Imi e dor de clipele frumoase…de ce oare despartirile sunt atat de grele….Viata mea mereu a fost agitata din clipa cand m-am nascut pana in prezent.”

Bun. Ceva nu se leaga in citatul de mai sus. Daca fata are pina in 8 ani nu prea are cum sa-i placa Chopin.. daca are mai mult de  8 inseamna ca parintii n-au dat-o inca la scoala pentru ca nu stie sa scrie; eu cred ca stiu cine e: e una din fetili pe care le futi cu 10 lei in buzunar (cat sa-i iei un suc ) dar cu masina bengoasa in parcare sau una din fetili care in carcasa de Chopin tin cd-ul cu autograf de la romeo fantastyk. Bine, nici nu conteaza la urma urmei, important este insa mesajul: ea nu e fericita pentru ca iubeste patimas pe tzganu cu bmw negru care are nevasta si 15 puradei, manca-ti-as.

Cat as vrea sa ma insel..

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top