vin neanderthalienii

Am observat ca multi se comporta ca si cum maine ar fi sfarsitul lumii. Nu ma refer doar la cei de pe strada sau la cei care alearga cu cosul prin magazin desi mai sunt 3 ore pina se inchide, ma refer si la cunostinte; unii sunt nepasatori si indiferenti pentru ca oricum in 2012 se termina totul, altii sunt crizati din orice nimic. Imi spunea unu care de la 1 septembrie a ramas somer, cica: „mi-am bagat pula, am avut in casa 150E, i-am schimbat si m-am dus la munte; daca trec cu bine de septembrie m-am scos..”; altul care are nevasta gravida in 7 luni nu stie unde va naste ea pt ca n-au fost la doctor, nu stie sexul copilului pt ca n-au bani de ecografie, nu vor haine ramase de la Bubu pe motiv ca „sa ne vedem noi ajunsi acolo..”; ajungi, crede-ma..si atunci o sa te dai cu capul de pereti la cat esti de prost.

Poate ca nu pampalaii astia isi doresc sa vina sfarsitul lumii cu adevarat dar multi altii chiar vor. Au vazut ei in filmele americane ca dupa apocalipsa scapa vreo 2-3 cu viata si traiesc in haiducie prin orase fantoma. Ghinion blegilor, alea sunt filme, daca crezi in ele inseamna ca crezi si in superman si mickey mouse deci esti dus cu capul. Daca vine apocalipsa o sa crapi, nu-ti fa iluzii..

Exact cand incercam sa inteleg ce e in capul astora m-am trezit cu socra-miu pe cap. M-a luat din prima: „te-ai uitat la otv ? eheeeee, a fost cu navili alea spatiale, sunt aproape de pamant si in cateva zile aterizeaza. Or sa moara multi dar noi scapam. In nave sunt stramosii nostri, primii oameni care au trait pe pamant, dar nu se stie daca vin cu ganduri pasnice sau vor sa ne omoare. Americanii au facut milioane de sicrie, stiu ei ceva..”

Va spun sincer ca n-am avut replica. Daca deschideam gura, porneam un dialog absurd si nu ma mai tin nervii pentru ca imaginatia oamenilor nu are limite. E bine totusi ca s-a aflat cine e la bordul navelor, era nasol daca veneau alienii ca sunt rai iar predatorii sunt urati cu spume.

Da chiar, cum s-a aflat ?

Comentarii ( 5 )

  1. sa mor uska , duci o viata comica cu atitia prosti in jur . eu as ride maxim de ei , as abera si io pina in pinzele albe le-as baga alte idei , sa intre la indoieli …. 🙂

  2. Chiar bai, ai mai zis tu mai demult de otv, nave, extraterestri, aterizeaza bau bau si ne mananca pe toti, astea de-acum au intrat in folclorul urban!

  3. bai, am aflat ceva amazing/awesome: navili spatiale sunt de fapt farfurii zburatoare inventate de un roman in vremea razboiului, avand ca propulsie o tehnica revolutionara. Nemtii au aflat de treaba asta si au furat schitili, in acest moment se pare ca toate ozn-urili sunt facute in germania.
    tare sau ce ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top