tipic romanesc

Vi s-a intamplat vreodata sa discutati cu cineva si respectivul sa va ofere un serviciu fara sa-i cereti asa ceva ? Mie mi se intampla destul de frecvent numai ca uneori ma lovesc si de perfizi. Ma refer la toti cei care iti spun ca te ajuta oricand ai nevoie de ei doar pentru ca tu ii ajuti in acel moment apoi dispar din viata ta pina cand au iar nevoie de tine.

Ultima a fost luni, o clienta milionara in parai. Vila in dorobanti, case de vacanta in italia si croatia, cica s-o ajut ca nu-i mai merge netul. Ma duc, dau un restart la router, o dau in caramele cu ea, ii spun ca vrem sa ne mutam, cacaturi d’astea; brusc o aud: vai, am eu un apartament superb, mobilat si utilat parfum, ti-l inchiriez eu pe 3 lei ca te stiu; ce puteam sa-i zic, am exclamat un „vai dar nu este nevoie”, ea a insitat ca sa mergem a 2-a zi sa mi-l arate, ca e pacat sa dam banii aiurea in alta parte, ma rog, chestii. Am taxat-o mai putin decat ar fi trebuit si din usa a strigat dupa mine ca ramane sa ne vedem a 2-a zi pentru apartament.

A 2-a zi am zis s-o sun sa vedem apartamentul, macar ne facem plimbarea de seara. Imi raspunde la telefon dar nu aud decat: va sun eu in 10 minute, nu pot sa vorbesc acum”. Astept juma de ora, ii trimit si un sms sa stim ce facem dar evident ca n-a mai sunat. Au trecut 6 zile de atunci..

Asta mi-a adus aminte  de altul cu o spalatorie auto; in timp ce-i mesteream la o imprimanta imi zice: fratele meu, oricand ai drum pe aici iti spala baietii gratis masina, daca nu sunt eu aici ma suni si vorbesc eu cu ei. Tu esti acum fratele meu..

Asta se intampla acum 3-4 luni. La vreo luna, prin august cred,  am avut drum prin zona si l-am sunat pe koae sa-l intreb ce face, evident cu susta sa-mi spele masina. Imi zice „du-te la baieti si cinsteste-i si tu daca iti speli masina..”; cu alte cuvinte, nu te costa 12 lei, te costa 10..

Faza e ca eu nu cer niciodata vreun serviciu de la nimeni, nu inteleg de ce multi se baga in seama aiurea. Daca ma duc la spalatorie prefer sa platesc cat face si sa ma scarpin la oo in tot acel timp. Prefer sa inchiriez de la un necunoscut decat sa ma leg la cap cu acea cunostinta care daca mi-ar inchiria apartamentul sigur o sa ma futa la cap ca mi-a facut favorul pizdii. O vreme m-am intrebat daca nu cumva arat vai steaua mea si li se face mila de mine. Sau poate vor sa obtina un mic discount acolo ? posibil si asta; eu cred ca doar se sufera mult de tot, ceva la modul „eu am 3 coaie, sunt jmecher cu biznis, iar tu amaratule ar trebui sa te bucuri ca ma cunosti”;

am obosit sa-i si injur sa-mi bag pl..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top