black friday romanesc

Sunt plin de draci si sa ma c*c in ofertele lor; ziua de megareduceri a fost o mizerie previzibila, site-uri care n-au mers toata ziua si promotii epuizate din minutul 2. La emag promotia a inceput la 4 dimineata, la 5 deja erau stocuri epuizate la majoritatea ofertelor, pe la 10 nu mai gaseai nimic; macar au continuat cu 10%, tot e ceva.

La pcgarage nu a mers deloc site-ul; dupa ce se anuntasera reduceri de pina la 3000 de ron, acum, spre seara, cand a dat primul semn de viata am gasit niste oferte de toata jena, cativa lei la unele produse. Surprinzator, multe produse au pretul marit peste noapte, se poate vedea in istoric pret.

La evomag aceiasi mizerie; toasta ziua a fost un banner cu server suprasolicitat iar acum seara au afisat alt baneer cu mega promotii evident epuizate.Sunt sigur ca si pe alte site-uri a fost aceiasi „problema de trafic”; eu as numi-o afacerea pizdii sau „hai sa radem de gusteri cum fac noapte alba”.

Inca ceva ce nu are legatura cu ofertele. Poate ati observat ca preturile la hard diskuri au explodat, cica de la inundatiile din Thailanda. Praf in ochi, majoritatea se fac in china, motivul adevarat e ca vor sa promoveze ssd-urile care nu se vand. Abia asteapta astia sa mai vina un uragan prin california sa creasca pretul si la apple; spun asta pentru prostii care cred ca ei au iphone original, din state. Stati linistiti, singura fabrica apple e in ceaina, in cali-fuckin-fornia doar se deseneaza. Cand vedeti pe cineva cu iphone sa-l intrebati daca e original sa vedeti ce va spune..

Comentarii ( 11 )

  1. pai depinde cand ai intrat. Am fost pe toate pcgarage si emag de la 5 dim. Au inceput sa apara ca epuizate pe la ora 6. Pana atunci puteai sa comanzi ce vrei. TV-urile s-au dus primele si XBOX-ul. Ambele site-uri au mers mai greu, dar au mers. La modul ca din 5 incercari, 2 esuau. Dar mergeau.
    La ce ora ai intrat de erau toate indisponibile?

    Personal inafara de emag consider ca restul au dat rateu. Emag chiar a avut oferte bune.

  2. la emag a mers 2 din 5 incercari, pcg si evomag n-au mers deloc; la faza cu stocurile poti fii sigur ca nu sunt nebuni sa iasa in pierdere; eu zic ca au avut 1 maxim 2 produse din cele scumpe; asta daca chiar au fost „pe bune” si nu a fost o mistocareala de 2 lei..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top