de neinteles..

O stii pe Geta de cand avea 20 de ani, e tipa aia bunoaca care nici nu se uita la tine..te bucurai ca un bleg atunci cand o vedeai si sperai ca te baga in seama dar erai neinteresant pentru ea; au trecut 5 ani, Getuta la 25 s-a facut si mai bunoaca; stii ca e singura, nimeni nu reuseste s-o combine, ai mai incercat si tu s-o scoti in oras insa mereu te refuza, ea nu are timp de prosti.

A mai trecut ceva timp, Getuta are acum 30 si a devenit ceva mai sociabila. Te baga in seama, rade la glumele tale dar tot pastreaza ceva distanta. Oricum, ti s-a luat de ea, nu te mai intereseaza ca acum 6-7 ani si oricum nu mai arata atat de bine.

O vezi intamplator pe strada zilele trecute, are 35 de ani si sta de gatul unui tantalau. Te freci la ochi, incerci sa intelegi cum e posibil, tu care esti parfum de baiat te-a refuzat tot acest timp si acum se fute cu agaricu asta ? fuck..

Nu ai cum s-o intrebi ce a fost in capul ei dar poti sa intelegi; a facut pe mimoza fiind constienta de tot, de anii ei, de corpul ei; numai ca s-a uitat intr-o zi in oglinda si a vazut vergeturi, riduri, ca s-a ingrasat, ca nu mai are dintii perfecti, ca e trista. Niciunul din cei care o curtau nu mai e disponibil, toti sunt cuplati. Eu ce sa-i fac koae..

Comentarii ( 4 )

  1. La locul de munca am cel putin 5 Getute. Cea mai mare dilema a lor de ieri e daca sa iasa in Bambo unde a fost invitata una din ele de un Fane care a pregatit o masa speciala pt agatat si sa riste sa fie vazute de actualii Fanei sau prieteni de-ai lor sau sa mearga singurele in Vintage si sa stea la bar in speranta ca agata unul care are masa… N-am mai suportat tensiunii si am eliberat zona pana sa ia fetele o hotarare.

  2. Cat, sunt multe Getute, decat sa se combine cu Fanei mai bine in Vintage in speranta ca apare din neant Richard, Steve sau Mike. Trist e ca tot la Fanei se intorc dupa ce Richard, Steve si Mike s-au dovedit a fi niste nenorociti cu nevaste si multi puradei care-i asteapta acasa..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top