cu mine

Exista cateva persoane care daca ma vad pe strada se fac ca nu m-au observat desi pina acum cateva zile eram prieteni. Sunt situatii pe care nu reusesc sa le inteleg, sunt chiar atat de nesuferit sau sunt judecat gresit ?

Un bun exemplu a fost cu emigrantii, de la „baiatul ala cu mult bun simt” am ajuns in 2-3 zile sa fiu „nenorocitul ala”; la fel a fost si cu zeita, am facut putina bascalie de o nesuferita cu aere si m-am trezit cu o gloata de onanisti pe cap. Mai sunt si situatii cand oamenii ma evita ca nu le fac serviciul x pe gratis si oameni care ma evita pentru ca le-am cerut un serviciu.

Lucrurile se pot rezolva extrem de simplu, daca te rog ceva si nu vrei sau nu poti sa ma ajuti poti sa-mi spui, nu ma supar. Daca imi spui ca ma ajuti ca sa nu ma supar iar apoi ma eviti pentru a nu-mi face acel serviciu, nici asta nu e o solutie. Am ajuns in situatia penibila sa dau nas in nas cu cineva in magazin, sa treaca efectiv pe langa mine si sa „nu ma observe” desi ne-am atins hainele.

Alta situatie inevitabila este cu serviciul reciproc. Daca tu imi faci un serviciu si in loc sa te platesc imi spui sa iti fac la schimb un alt serviciu, vom ajunge inevitabil sa nu ne mai cunoastem. E logic, tu vei crede ca mi-ai oferit mai mult decat iti ofer eu si invers.

Este normal sa nu ai aceiasi parare ca mine legat de ceva. E dreptul tau sa nu-mi dai dreptate si, daca esti suficient de matur, ma lasi in pace asa cum fac si eu cu tine. Putem avea opinii diferite si sa fim amici in acelasi timp. Poate tie iti plae shaved iar mie trimmed, este chiar atat de important pentru tine sa ma convingi ca shaved e mai misto ? uite, in coreea a crapat Kim si toti plang (ma rog, aia sunt retarzi); da-mi voie, daca crapa asta de aici sa ma doara in cot, tu in schimb poti sa te spanzuri, durerea de cot nu va trece.

Nu vreau si nu-mi place sa ma cert cu nimeni, mai ales din motive infantile. Nu de alta dar nu vreau sa-mi stea sarmalele in gat de craciun. Macar sa luam o pauza..

P.S. Clau, gasim bai vreo pitzi sa mai facem bascalie ? plm, trece anu..

Comentarii ( 5 )

  1. Pai bascalia a fost de nevoie, sa zicem protectie personala la mine, eu nu ma uit pe bloguri de pitzi indiferent cat de frumos or sti ele sa rasuceasca din cuvinte, e aiurea, din cate tin minte m-a deranjat ca o adunatura de necunoscuti se strofocau sa explice ca pitzi are dreptate.
    Aaaa, si cu de-astia care incearca sa te faca rahat, asa, de-al dracu’, stai linistit, exista si respira 🙂

  2. inteleg. las’ ca ma ocup eu de pitzi, dau acu searci pe goagal dupa „sunt perfecta” „sunt fatala”, „moare barbati dupa mine”, tre sa gasesc ceva..

  3. Mi-am adus aminte ca era unu’ care si-a tras nume de efect psihologic si asta automat i-a dat dreptul sa traga concluzii. Exista si de-astia. Din pacate 🙂

  4. vorbesti de ala micu ? saracu.. in ce cacat s-a bagat..
    bai, am cautat pitzi-zeite si am gasit numai depresive de care n-ai cum sa faci misto 🙁

  5. Nu de ala, ca sa iti dau indicii, cand eram mici mici puneam o pata de cerneala pe o bucata de hartie, o indoiam astfel ca se imprima si pe jumatatea cealalta, si apoi interpretam rezultatul. Pentru aia mai mari se cheama testul….Daca tot nu te-ai prins iti zic pe mess, nu dau nume.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top