subiecte tabu

Sa recunoastem, putini vorbesc pe blogurile personale de problemele pe care le au, nici nu are importanta ca sunt de sanatate, probleme conjugale sau neajunsuri, nimeni nu vorbeste. Mai gasesti, cu mici exceptii, fete care recunosc ca sunt depresive dupa cearta cu iubitul, fapt care in cele din urma le prinde bine chiar daca ele plang in acel moment dupa respectivul.

Toti avem probleme. Eu am probleme. Poate ca nu vorbesc despre ele din motive usor de intuit, unul ar fi ca pe nimeni nu intereseaza; sau poate ca ceilalti ma stiu intr-un anume fel si nu vreau sa-mi stric imaginea; blogul e sursa mea de a-i linisti pe cei care ma cunosc ca lucrurile merg bine, dar..e oare asa ?

Ma sperie faptul ca nu mai sunt sigur pe mine. O am pe Flory, o am pe Bubu, vreau sa le ofer mai mult dar nu pot. Sunt momente in care ma simt a 5-a roata la caruta. Daca realitatea este exact invers decat o vad eu si poate le-ar fi mai bine fara mine ? Poate Flory va gasi un alt tatic care le va oferi o viata mai buna, Bubu sa mearga la o scoala renumita in loc de mizeria asta plina de tigani unde imi pot eu permite.

Viata e plina de paradoxuri. Cat esti singur iti doresti familie, casa, copii, intr-un cuvant implinire. Cand ajungi sa le ai pe toate incep responsabilitatile si parca iti doresti sa dai timpul inapoi, sa scapi de griji intr-o societate care te calca pe cap. La 20 de ani aveam plete, umblam cu blugi rupti, mergeam fara bilet si mi se rupea de orice; mancam seara un falafel si daca era loc si de-o buca eram un prost fericit. Acum se vede chelia, ma doare spatele, nu mai vad bine, nu mai aud bine si cine dracu stie cate mai am. Nu imi este dor de vremurile alea, ma bucur ca au fost si le-am trait insa trebuie sa evoluezi. Nu stiu de ce dar la un moment dat se intampla fara voia ta.

Nu stiu cate cupluri au astfel de probleme. Si chiar daca nu au, cu siguranta vor avea la un moment dat. Poti oricand sa ramai fara servici, sa ai nevoie de o operatie sau sa faci accident cu masina, important e ca lumea sa nu afle aceste lucruri. Lor le spui ca ai o viata perfecta, ca-ti iubesti sotia si crezi in casatorie mai mult decat in orice, copiii tai sunt cei mai frumosi si destepti. Dai „save”, „publish” apoi te culci linistit. Te-ai scos si azi..

Comentarii ( 1 )

  1. Nu e adevarat ca pe nimeni nu ar interesa problemele celuilalt. Eu nu le-as expune asa direct pentru ca blogul este doza mea de optimism pe care nu as vrea sa o intinez. Si referitor la familia ta… Totusi, atat timp cat nu esti un bataus, betiv, drogat, mai rece decat congelatorul… Familia ta are nevoie de tine asa cum esti, toata lumea intelege ca nu ai o lampa magica din care sa iasa un duh si sa iti dea sanatate, bani de scoli elvetiene si altele. Fii sigur ca familia ta te iubeste pe tine si nu are nevoie de nimeni altcineva ca sa suplineasca alte lipsuri.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top