magazinul de soti – fabula

Se deschide un magazin de unde femeile singure isi pot cumpara masculi. La intrarea in magazin, o placuta cu instructiuni spune ca magazinul poate fi vizitat doar o singura data, sunt 6 etaje si calitatea masculilor creste cu fiecare etaj. Daca nu iti place niciun mascul de la primul etaj poti cauta la urmatorul insa nu te poti intoarce la un etaj inferior.

O fufa intra sa-si cumpere un sot si la primul etaj vede o placuta pe care scrie „aici se gasesc barbati care au un loc de munca”. Curioasa, urca la urmatorul etaj si gaseste o alta placuta pe care scrie „aici se gasesc barbati cu un loc de munca si iubitori de copii”. La al 3-lea gaseste „barbati cu loc de munca, iubitori de copii si foarte chipesi”. La al 4-lea „barbati cu loc de munca, iubitori de copii, foarte chipesi si foarte romantici”. Este tentata sa aleaga unul de aici insa curiozitatea o impinge la etajul al 5-lea unde gaseste „barbati cu loc de munca, iubitori de copii, foarte chipesi, foarte romantici, harnici si gospodari”. Tentatia cu etajul 6 este maxima, urca si gaseste o placuta pe care scrie „sunteti vizitatoarea numarul..fara numar. Din pacate aici nu se afla niciun barbat de vanzare, acest etaj exista doar pentru a dovedi ca femeile sunt imposibil de multumit.”

Pentru a fi echitabil, se deschide alaturi un magazin si pentru barbati. La primul etaj pe placuta scrie „femei care adora sexul”. La al 2-lea etaj scrie „femei care adora sexul si sunt pline de bani”. Etajele 3, 4, 5 si 6 n-au fost vizitate niciodata..

Stiu, e veche dar e atat de adevarata..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top