moving progress: 81%

Da koae, fratili vostru e in plina activitate de relocare, ne-am bagat paula si ne-am cumparat 2 camere. A fost un mizilic, o sa platim rate la banci pina crapam dar nici chiria nu-i o afacere. Bine, puteam lua in calcul si traiul la comun cu taica-miu sau chiar mai rau, cu socra-miu. Ar fi trebuit sa le suport basinile, sa-mi stea in gat tot ce mananc, sa ma cert cu ei pentru furculita lasata in chiuveta sau cafeaua bauta la ora 10. Ca sa trec la subiect, mega concediul la Barcelona s-a amanat cu inca un an, sa-mi bag pl.

Sa-ti cumperi o casa e cea mai grea provocare in ziua de azi. Dai zeci de mii de euro pe niste pereti intr-un oras extrem de poluat, zgomotos, prafuit si aglomerat, dai de vecini de cacao si n-ai nici loc de parcare. Daca vrei un minim de confort psihic, adica o zona relativ verde si linistita, pretul este cu cel putin 10 mii de euro mai sus.

Noi n-am avut noroc de mosteniri sau salarii de mii de euro asa cum au altii bulan. Ce-i drept, la un moment dat in urma cu vreo 15-16 ani au fost niste bani picati din cer insa taica-miu a reusit performanta sa-i investeasca atat de bine incat investiti au ramas pe vecie. Ce sa-i fac acum, sa-l strang de gat ca din cauza lui sunt bagat in datorii ? n-a fost sa fie; altora in schimb le pica mosteniri din cer, nu’s cum dracu. Ii mai si auzi: anul asta mergem in Barcelona si Lisabona, voi chiar nu iesiti nicaieri ? Ba da, mergem regulat la banca sa platim rata, futu-ti pe ma-ta.

N-am nimic cu ei dar sunt atat de oligofreni incat nu se pot abtine sa nu-ti dea peste bot. Stii ca am datorii, nu mai pune si tu sare pe rana..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top