saptamana pe scurt

Ne-am luat saltea n-am mai luat saltea ne-am luat saltea am dat-o retur, ne-am luat saltea ! bine, inca nu e sigur ca o pastram, mai avem timp s-o dam si p’asta retur. Aveti un pat facut la comanda si va trebuie saltea ? ohohooo, join the club. Apropo, stiati ca exista forumuri si thread-uri de zeci, sute de pagini pe acest subiect ? credeti ca va iau misto ? sapati si voi sa vedeti cu ce-si ocupa oamenii timpul. Pai cand iti spune cineva ca o saltea buna costa cat tot dormitorul, ce optiuni iti raman in afara de tesla in coaie ? Noi am fost la un pas de divort cand am ajuns acasa si mi-a aratat Flory cat costa salteaua care-i face ei viata fericita. Faza e ca are dreptate, saltelele care le-am luat le-am returnat erau cumplite, una dintre ele avea vro 30 cm, ca sa te urci in pat aveai nevoie de scara iar cealalta parca era facuta din titanium, cand m-am aruncat in ea era sa-mi sparg capul. Sa nu ziceti ca n v-am avertizat..

Daca mai aud pe cineva ca se vaita de windows xp sau windows 7 am pregatita o surpriza: va dau un calculator cu windows 98 sa instalati pe el o imprimanta usb, atunci sa va vad ! multi care n-au prins vremurile in care instalarea unui driver se facea in cateva ore si sute de restarturi nu apreciaza cat de usor e acum cand n-ai nevoie decat de net si 2-3 click-uri. Ma suna unu sa-i aduc urgent o imprimanta la un service auto ca cea veche nu mai merge si stau clientii degeaba. I-am adus o saracie de HP fara sa stiu ca omul avea un pentium 2 cu win 98. Frate, win 98 ! am fost socat, stiam ca imprimanta nu se poate instala dar de dragul vremurilor bune i-am dat o sansa. Gasesc un driver usb compatibil cu hp-urile il pun si pe stick si pe cd si fuga inapoi cand ce sa vezi: cdrom-ul nu functiona iar stickul nu era recunoscut. Ce era sa fac? am demontat unitatea, am scos hardul, l-am conectat nu l-am conectat in alt pc ca n-am avut in ce, placa de baza nu mai are ide-uri. Misto viata de IT-ist, ha ?

Veni vorba zilele trecute de los inmigrantes, nu vrea sa insisit pe subiect insa va spun din surse sigure ca viata lor pe plan profesional nu s-a schimbat: Je vinde in continuare tzoale pe plaja iar Sebi sta cu copilul. Cat au trecut, 3 ani si nici o schimbare ? Pai daca ei care chiar erau motivati n-au reusit, eu care nu eram sigur pe mine ce as fi realizat daca ramaneam ? macar aici am trecut de la garsoniera la 2 camere, tot e ceva. Ma scarpin la oo la mine in casa, nu stau cu grija ma maine vine propietarul si-mi spune sa ies din casa. plm..

M-a mancat in cur sa dau niste anunturi pe net cu niste chestii de vanzare, placi de baza vechi, un telefon, un laptop, cacaturi; manca-ti-as, zici ca am avut parte de toti cretinii, am specificat clar ca nu fac schimburi si nu trimit in provincie si ce credeti: doar cu d’astea m-au bombardat, nu vrei un ceas, un joc, un alt telefon. Altu dupa ce a negociat pretul la sange cica sa-i trimit laptop-ul prin posta undeva intr-un sat de prin moldova si dupa ce-l testeaza imi da banii pe el. Altul ca vrea o placa de baza dar e mult 20 de lei si imi ofera pe ea 15 lei. Stabilim sa ne vedem la metrou cand ma ia cu faze: ca el nu cumpara fara sa testeze placa, sa-i trimit inainte poze detaliate cu condensatorii, cu mortii lui, toate pentru o placa de 15 lei. Am aruncat placa si i-am spus ca-i dau eu 15 lei sa nu ma mai deranjeze.

Koae, nu inteleg un lucru: sa ai un smartphone nu e mare jmecherie. Sa ai un smartphone si sa-l arati la toata lumea e o jmecherie !  nici nu conteaza motivul, e suficient sa-ti treci tu degetele alea slinoase ca niste crenvusti ofiliti pe ecranul cu touch si esti automat inscris in cercul elitistilor, acei parinti care formeaza grupulete in functie de basini si teancul de mahmudele. Ce credeti ca a facut fratili vostru sa fie si el bagat in seama ? mi-am luat tableta de 7 inch, i-am tras tema de samsung galaxy s3, aia cu papadie sau basina pocului ce-o fi si la intrarea in parc mi-am pus-o la ureche prefacandu-ma ca am un dialog, bolboroseam ceva de genul „adu-mi maine 20 de tone de motorina ca am tancul aproape gol..” si in acelasi timp scuzandu-ma in fata lor ca ma preseaza afacerile. v-am spart manca-mi-ati coili..

Sunt sucarit, nu prea mai am poze cu „the morning coffee”. Nu vrea nimeni sa pozeze in bikini cu ceasca de cafea in mana ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top