somethin’

Intrebare: daca nimeni nu se mai uita la televizor, de ce toata lumea isi cumpara LED-uri si Smart tv-uri ? Eu recunosc ca inca ma uit insa doar la disney junior unde sunt cele mai frumoase desene. Cel mai mult imi place clubul lui Mickey Mouse, as fi omorat sa le vad cand eram mic. Mai sunt misto si alea cu Handy Manny, Plusica, Stupul, chiar si motoanimalutele din jungla; nu-mi place oraselul lenes iar agentul special Oso ma enerveaza uneori.

Sunt fericit sa va spun ca ma simt bine in enclava, am devenit un fel de autist, un privilegiu de care incep sa ma bucur. Nu trebuie sa socializez cu nimeni, nu trebuie sa fac ce vor altii, nu trebuie sa rad la glume de cacat. Va dau ponturi daca vreti:

In primul rand trebuie sa ti se rupa de orice: de sef, de griji, de prieteni; tot ce conteaza este familia si aici nu ma refer la unchi, matusi, cumnati; ma refer doar la nevasta, copil si undeva in background parinti si frati. Trebuie sa ti se rupa de sef din simplul motiv ca si lui i se rupe de tine, te tolereaza in firma lui doar cat ii produci bani, multi bani. Nu te tine acolo din simpatie sau mila. Trebuie sa ti se rupa de griji pentru ca nu rezolvi nimic daca te stresezi ca un idiot din orice cacat. N-ai bani sa-ti cumper smart-tv de 102 cm ? da-l in mortii lui, ia-ti o bere si scarpina-te la oo. Cand nu te astepti te poti trezi pe un pat de spital si o sa-ti amintesti cat de prost ai fost. Trebuie sa ti se rupa de prieteni: nu mai ai prieteni, ai doar cunostinte apropiate cu care te saluti si schimbi o vorba. Singurii prieteni pe care i-ai avut au fost copiii cu care te jucai in fata blocului cand erai mic. Maturizeaza-te.

Revenind, cred ca am facut o alegere buna atat cat traiesc in romanica, tara pizdii. Pai koae, fii atent: ma duc in bazar sa-i cumpar lui fi-mea o bluza, un chilotel, o pijama, Flory cica in bazar avem de unde alege. Acolo manca-ti-as vad un magazin de blugi plin cu fufe de 16 – 18 ani care probau de zor; ghici cat costa cea mai ieftina pereche: 130 lei/bucata. Pai in mall, blugii de firma erau 80 de lei, de ce as da 130 pe niste mizerii ? E doar un exemplu.

Ma ia groaza ca luna asta face fi-mea 4 ani si nu am loc de intors, trebuie sa-mi suport neamurile. Ca si cum n-ar fi de ajuns, la randul ei, fi-mea este invitata la ziua unor plozi unde trebuie sa mergem cu cadouri si sa socializez cu toti nesuferitii. Lucrez la niste scenarii, sa vad daca o combin pe Flory sa se duca singura.

Mai stiti biroul de acum cateva zile ? azi il dezmembrez si il dau retur, a fost una din decizile proate de anu asta. Pur si simplu nu se asorteaza cu perdeaua..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top