nu ma invat minte niciodata

Am o pasta de dinti primita in regim de barter, am zis de treaba asta acu vro 2 saptamani. Pasta de dinti americana, amway, nu golaneala din comert. Bine, stiam ca sunt mizerii dar am zis s-o folosesc daca tot o am. Imi aduc aminte, persoana care mi-a dat-o mi-a dat instructiuni de utilizare: nu pui decat un bob de mazare, vezi ca e foarte concentrata. Bine koae, am pus cat mi-a zis..n-a facut spuma deloc, aveam impresia ca ma spal fara pasta. Mi-am zis ca am gresit eu si am pus prea putin asa ca am marit doza: nu a fost mare diferenta, parca sa zic ca am simtit in gura 1-2 bule de spuma. M-am umplut eu de spume si am turnat pasta cat am putut, un sfert de tub. Da frate ! acum simteam ca ma spal pe dinti ! problema e ca in 3-4 zile o termin..

Care e jmecheria cu produsele amway, anyway ? doar ca scrie pe tub made in usa (pariu ca pasta e made in china) trebuie sa dau de 5 ori cat as da pe o pasta normala care face spuma ? si Gigel care mi-a dat pasta de ce se plimba cu bmw x5 ? pisa-m-as..

4 comentarii la “nu ma invat minte niciodata”

  1. ok, e americane si d’aia e scumpe; dar cand le folosesti si vezi ca sunt de cacao de ce cumperi in continuare ?
    apropo de asta, mi-a dat soacra-mea un sapun dove: pute mai rau decat un sapun de rufe si s-a dezintegrat intr-un fel de clei oribil; costa in schimb cat 3 sapunuri decente!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *