naspa, mai naspa, cel mai naspa

E naspa cand te desparti de gajica; incepe sa-ti para rau de investitii, ai platit chirie sa stati singuri, ai tinut-o in facultate, ai dus-o la turci, i-ai luat cadouri si acum te-a lasat balta; iti spui ca nu mai repeti greseala si nu mai ierti nimic, futi tot ce prinzi fara sa te uiti in urma. Incepi sa te dai la vanzatoarea de la butic, la covrigarese (fete care vand covrigi) dar nu se ridica niciuna la standardele cu care te-ai obisnuit. Incerci sa te impaci cu fosta si brusc nu-ti mai pare rau de nimic, ba chiar tu esti de vina ca ea te-a lasat.

E mai naspa daca va impacati si va si casatoriti. Va mutati de la chirie la casa luata cu credit pe 30 de ani si in 2 ani divortati. Ramai cu creditul de platit sau te intorci la chirie, ai de facut un partaj, nevasta-ta te uraste de moarte, te trezesti ca esti un adult fara perspective si cu multe datorii.

Cel mai naspa e sa aveti si un copil inainte sa divortati. Sunt 99% sanse ca ea sa ramana cu copilul iar tu, pe langa datoriile la banci mai trebuie sa platesti si pensie alimentara. Ce bine era cand erati doar prieteni, nici nu te gandeai ce te asteapta..

Mai exista o situatie, se numeste maxim de naspa. Divortat, cu copil si pensie alimentara de platit, te intorci la covrigareasa. O aduci la tine acasa, o iei sau nu de nevasta, la un moment dat te obliga sa-i faci un plod pentru ca altfel nu mai sta cu tine. Te-a mirosit ca esti fraier si culmea, chiar esti fraier. E nevoie sa-ti amintim ce se va intampla dupa alti 2 ani ?

Comentarii ( 2 )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top