stam bine!

Nici prin cap nu va trece la ce stam bine: la..claxoane manca-ti-as ! Pai koae, poti fi ultimu’ ghirtzoi, labar, muritor de foame, o carie a societatii, cand esti la volan si claxonezi secunde in sir, stie cineva ce carnat esti in viata reala ? Sau poate esti o complexata fara tate si cu boala pe barbati ca nu te fute niciunul, claxonezi si in felul asta le-ai aratat ca esti zmardoaica. Pai nu?

Traind intre ei zi de zi, am invatat si eu „dialectul” claxonului, un must have daca esti sofer p’acilea. Iata-l:

  • Daca n-ai demarat de la stop in milisecunda in care s-a pus verde esti penalizat cu 5 secunde de claxon asortat cu indemnul „hai in pula meaaaa”.
  • Daca vrei sa faci la stanga si astepti pina trec cei din sensul opus (asta daca nu vrei sa faci accident) esti penalizat cu claxoane pina reusesti sa te strecori. Uneori se intampla ca cei care erau mai in spate, suparati ca claxonul lor n-a fost auzit asa cum trebuie, iti mai arunca o flegma transmitand un mesaj cu subinteles: uite atata motorina am pierdut din cauza ta, futu-ti mortii ma-tii.
  • Daca ai tras pe dreapta cu avaria pusa nu vei fi claxonat din spate; cei ce vor trece pe langa tine vor claxona timp de 7 secunde abia cand vor ajunge in dreptul tau si se vor uita fix in ochii tai, plini de dezgust: cine mortii ma-tii te-a invatat sa parchezi asa ?
  • Daca ai 3 coaie (tate) si te bagi in fata unuia, sunt 2 posibile variante: una e sa fii claxonat intre 5 – 8 secunde iar alta e sa nu se intample nimic in prima faza. Ulterior, nebunul in fata caruia te-ai bagat te va sicana in trafic pina drumul va va desparti. Abia atunci te va claxona la modul: te tin minte fraiere..

Comentarii ( 1 )

  1. doar la semafor o patesc, daca am taximetrist in spate. Se pregateste de claxon de cand se pune rosu la pietoni.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top