Multumesc din suflet

Doamne…cat pot sa urasc tara asta.. la 7.30 m-au trezit colindatorii. De fapt biciurile mortilor lor si nici acum nu s-au oprit. Ce mortii lor or avea cu zona asta nu pot sa inteleg, zici ca vin de-ai dracu. Vroiam si eu sa dorm mai mult azi, cu ce am gresit ?

Koae, ma ia groaza cand ma gandesc ca la noapte voi face icter de la manele, deasupra sta un dement si instinctul imi spune ca trebuie sa fug de acasa. Cred ca am mai spus cum arata revelionul perfect pentru mine, imi facusem planuri sa stau relaxat, cu o mana la oo si sa vad un film bun cu bere si fistic. Evident ca cer prea mult! Trebuie sa plec de acasa, cel mai probabil la soacra-mea unde ma voi conversa cu socra-miu pe aceleasi teme idioate, ma voi uita la superbele emisiuni la tv cu tociu si palade la care n-am zambit in viata mea, la chilotii lu’ sanziana si senzuala, voi lesina de ras cu stela si arsinel si voi asculta in premiera manele de top. abia astept!

Bai, ascultam aseara la tv, erau niste interviuri cu boarfe, cica toate vor avea parte de supersex in noaptea asta. Cine sange va fute manca-v-as ca sunteti cu spume..ah, evident ca toate vor purta lenjerie rosie si vor sta infipte in iubitii lor toata noaptea sa le mearga bine la anul. De cand se pune tubul de spray drept partener de hatzaiala ? bocciile pizdii..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top