kum a-ti petrekut gg

Salutari din 2013! Ce faceti manca-v-as ? cum ati petrecut ? Cate mii de parai ati spart ? v-ati schimbat de lenjeria intima de culoare rosie ? V-ati scos din buzunare sutele de euro sa-i puneti la loc in plicul din dulap ? Atunci e bine.

Ca de obicei, si anul asta a primit fratili vostru multe sms-uri dar n-a trimis niciunul. N-am niciun motiv, pur si simplu n-am gasit un moment potrivit, tot timpul am avut altceva de facut. Unul singur mi-a atras atentia, cica „cele mai ascunse dorinte si fantezii sa se indeplineasca”. Koae, nu vrei sa stii cele mai ascunse fantezii, pina si mie mi-e frica sa se indeplineasca. Apropo, vreti sa va povestesc ce-am facut eu de revelion ? Va spun cu conditia sa-mi spuneti si voi.

Aveam o stare de cacao pe la 7 seara cand mi-a venit ideea geniala sa ma uit la concertul ac/dc din donington. Unii spun ca e printre cele mai tari concerte, eu sunt convins ca e cel mai tare concert ever. Mai ales cand il vezi full HD. Mi-a revenit starea de bine apoi, dupa ce am dus-o pe fi-mea la soacra-mea, am fost cu Flory la concert in IOR unde ne-am plimbat pe muzica lu vunk. Ne-am pus dorinte pentru anul asta si vom lupta cu ardoare sa se adevereasca. Ajung inapoi la soacra-mea, la tv era concert vunk. Mancam, spunem bancuri, mai schimb o vorba cu cumnatu, schimb si programul tv, peste ce credeti ca dau: alt concert vunk. Trece ora 12, sampanie, pupaturi, sedinta foto, vine tortul cand ce credeti: incepe alt concert vunk. Disperat schimb programul – nu era vunk, era interviu cu cornel ilie. Am cedat psihic si m-am dus acasa.

Probabil ati notat ca am avut un revelion banal. Credeti ca era mai interesant daca stateam pe partie la busteni ? da, in cazul in care aveam 18 ani. Credeti ca era mai interesant daca mergeam in club ? da, in cazul in care aveam 20 de ani. Ori am imbatranit ori m-am facut foarte chitros, nu-mi dau seama exact. As fi putut sta la concerte pina dimineata dar ideea de rahat congelat nu-mi surade. As fi putut de asemenea sa fac rezervare la o carciuma undeva, sa stau la masa langa basinosi nesuferiti sau slinoase boite pline de gablonturi si mirosind a cleo. Icter scria pe ficat..

Comentarii ( 8 )

  1. uska , ma bucur enorm ca nu m-am uitat la tv anu asta !
    si da , AC/DC la Donington Park din 1991 este cel mai bun concert live ever !

  2. Ha, n-am prins Vunk. Am prins doar „Bere Gratis” si o racheta care a ajung prin multime, multumita unui idiot

  3. Alex, unde ai prins Bere Gratis? Ca si eu i-am prins…
    Revelionul l-am prins intre… Habar n-am ca nu mai vedeam nimic in jur ca aveam lentilele murdare si frisoane de nu puteam sa gandesc. Worst new yers eve ever!
    Btw, Happy new Year!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top