kum a-ti petrekut gg

Salutari din 2013! Ce faceti manca-v-as ? cum ati petrecut ? Cate mii de parai ati spart ? v-ati schimbat de lenjeria intima de culoare rosie ? V-ati scos din buzunare sutele de euro sa-i puneti la loc in plicul din dulap ? Atunci e bine.

Ca de obicei, si anul asta a primit fratili vostru multe sms-uri dar n-a trimis niciunul. N-am niciun motiv, pur si simplu n-am gasit un moment potrivit, tot timpul am avut altceva de facut. Unul singur mi-a atras atentia, cica „cele mai ascunse dorinte si fantezii sa se indeplineasca”. Koae, nu vrei sa stii cele mai ascunse fantezii, pina si mie mi-e frica sa se indeplineasca. Apropo, vreti sa va povestesc ce-am facut eu de revelion ? Va spun cu conditia sa-mi spuneti si voi.

Aveam o stare de cacao pe la 7 seara cand mi-a venit ideea geniala sa ma uit la concertul ac/dc din donington. Unii spun ca e printre cele mai tari concerte, eu sunt convins ca e cel mai tare concert ever. Mai ales cand il vezi full HD. Mi-a revenit starea de bine apoi, dupa ce am dus-o pe fi-mea la soacra-mea, am fost cu Flory la concert in IOR unde ne-am plimbat pe muzica lu vunk. Ne-am pus dorinte pentru anul asta si vom lupta cu ardoare sa se adevereasca. Ajung inapoi la soacra-mea, la tv era concert vunk. Mancam, spunem bancuri, mai schimb o vorba cu cumnatu, schimb si programul tv, peste ce credeti ca dau: alt concert vunk. Trece ora 12, sampanie, pupaturi, sedinta foto, vine tortul cand ce credeti: incepe alt concert vunk. Disperat schimb programul – nu era vunk, era interviu cu cornel ilie. Am cedat psihic si m-am dus acasa.

Probabil ati notat ca am avut un revelion banal. Credeti ca era mai interesant daca stateam pe partie la busteni ? da, in cazul in care aveam 18 ani. Credeti ca era mai interesant daca mergeam in club ? da, in cazul in care aveam 20 de ani. Ori am imbatranit ori m-am facut foarte chitros, nu-mi dau seama exact. As fi putut sta la concerte pina dimineata dar ideea de rahat congelat nu-mi surade. As fi putut de asemenea sa fac rezervare la o carciuma undeva, sa stau la masa langa basinosi nesuferiti sau slinoase boite pline de gablonturi si mirosind a cleo. Icter scria pe ficat..

8 Comments on "kum a-ti petrekut gg"

 1. uska , ma bucur enorm ca nu m-am uitat la tv anu asta !
  si da , AC/DC la Donington Park din 1991 este cel mai bun concert live ever !

 2. pacat Uska, ai pierdut concerte vunk! incerc sa-ti fac rost de niste bootleg-uri dar nu promit nimic..

 3. Ha, n-am prins Vunk. Am prins doar „Bere Gratis” si o racheta care a ajung prin multime, multumita unui idiot

 4. Pai nu erai la munte ?

 5. Am fost, pana pe 27-28.

 6. Alex, unde ai prins Bere Gratis? Ca si eu i-am prins…
  Revelionul l-am prins intre… Habar n-am ca nu mai vedeam nimic in jur ca aveam lentilele murdare si frisoane de nu puteam sa gandesc. Worst new yers eve ever!
  Btw, Happy new Year!

 7. In IOR 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*