Intre viermi si ingeri

Ba.. ma gandeam la dvdrip asta de Sergiu, frate, omul avea dreptate; e mai terifiant sa stii ca te vor manca viermii decat moartea insasi. Pe bune, te uiti la fizicul tau cand faci baie sau cand dai la buci, chiar si cand ii mai dai in cap, esti oarecum impresionat de calitatile tale, ideea ca se termina totul si putrezesti nu-i prea placuta, este ? Dar stai asa! femeile, in special bunaciunile, ce sa mai zica ? bucile alea faine pe care toti ar fi vrut sa le stranga in maini, tatele alea beton sau pasarica dupa care salivau toti, sa fie mancate de viermi ? da manca-ti-as, asta ne asteapta pe toti, sa-mi bag pl. Intelegeti acum ideea unui blog cu femei goale ? sau sloganul fmm viata (fututi mortii ma-tii viata) ?

Moartea e cel mai de cacat lucru care ne asteapta, nu cred ca are vreun rost sa-ti bati capul cu ce se intampla dupa. Poate ca omul a avut vreo revelatie si s-a ingrozit sau chiar Dzeu i-a spus sa fie incinerat. Nu vad de asemenea rostul unui popa intre viermi si ingeri. Cand vine vorba de astfel de discutii mai tabu asa, toti sunt subiectivi si se feresc sa-ti dea un raspuns logic. Si inca ceva: ar trebui sa se inceteze cu ideile de viata vesnica, rai sau iad. Ma uitam la o emisiune la tv, un calugar spunea ca lumea inca exista pentru ca exista ei care se roaga pentru noi ceilalti. Felicitari taica! hai sa-ti spun pe scurt ce s-a intamplat de cand te rogi: bogatii lumii sunt si mai bogati iar saracii mor cu milioanele. Continua! faci foarte bine ca te rogi. Sa ajungi sa-ti cultivi niste idei si apoi sa te ascunzi in spatele lor nu spune prea multe despre tine. Nu poti dovedi nimic cu teoria ta insa crezi in ea tocmai din acest motiv. Sau poate imi scapa din vedere altceva, iubesti atat de mult viata incat iti doresti sa traiesti vesnic si esti doar un oportunist care isi pregateste un loc de parlamentar in viata de dincolo. Pentru asta renunti la tot in scurta ta vizita pamanteasca. Jmechere..

Comentarii ( 18 )

  1. E prima daca cand intru aici pe blog, recunosc nu sunt un perfect, imi plac femeile postate de tine.
    Dar ceea ce scrii tu in general de Divinitate si caugari, esti pe pe langa.
    Se vede ca nu ai nici cea mai vaga idee despre ce scrii dar scii de parca urla „aia” in tine.
    Mai calm, mai respira, mai studiaza, mai simte, mai traieste, mai lasa lumea asta cu tot ce vezi in ea, mai cauta alta cale, mai lasa televizorul (de acolo ai ideile preconcepute) si ai sa intelei ca cei care nu au curajul sa-si vada pacatele si sa le recunoasca tocami aia improsca cu mizerie in cei care isi fac datoria pentru noi astia care inca mancam, f***m …. ca sa nu fiu vulgar.
    Lasa bogatii si saracii, ca sunt multi din ambele tabere, cei saraci sunt si saraci cu duhul, cei bogati nu sunt ca nu-i vede Domnul, cii ii lasa, si daca ai si citi ceva informatie crestina vei intelege.
    Cel mai bine pentru tine e sa omiti tot ceea ce te inconjoara si incearca sa-ti cauti de propria ta viata fara a te uita in curtea celuilalt, si daca ti se cere as dai ceva in schim, da, nu stii cand iti vine si tie randul la cele pe care tu acum crezi ca nu le obtii imediat.

  2. Buna, am scris la repezeala … ca de obicei.
    In comentariu nu am facut atac la persoana, ci era doar o parere.
    daca consideri ca biserica, religia, cei care activeaza in biserica si mai ales Divinitatea nu sunt asa cum le doresti tu, macar nu afisa pe blog astfel de trairi, credema ca te-ai simti mult mai bine daca ai invata sa inabusi aceste porniri.
    In rest pozele cu superbitatile de femei pe care le postezi m-au facut sa devin fidel blogului … ai gusturi foarte rafinate.

  3. nu are importanta ca avem pareri diferite legate de biserica, e suficient ca avem aceleasi gusturi la femei.
    Esti binevenit aici oricand poftesti dar citeste disclaimerul si eventual postari mai vechi

  4. @ MIrcea:
    Biserica , Divinitatea si legat de orice religie in general este doar o altfel de politica . a fost creata pentru a tine in friu tendintele umanitatii de a fii liberi sa faca bine sau rau .
    doar uita-te la perioada inchizitiei , unde biserica facea ce voia p_la lor in numele Domnului…nu ? cam asa e acum la arabi, unde niste fanatici ucid in numele D-zeului lor… si daca nu ma insel asa este in toate religiile , D-zeul lor cere sacrficii ! ‘ai maaaaa , ce dracu !

  5. @ Mircea
    io nu am zis ca nu cred in ceva, ca-i zicem Dumnezeu sau altfel…
    io am ce am cu biserica si religia in general.

  6. @uska, eu personal nu neg istoria si intamplarile precedate de ea din diferite motive, religioase, economice, etc.
    Si democratia asta de blata sa construit prin crime si furturi a unor natii ca anglia, spania, germania, franta , sua.
    Inchizitiile au fost in numele domnului, asta o stie toata lumea dar cel mai urat e sa te folosesti de acest nume si sa fii o persoana prin natura vanduta satanei, noi nu stim cine a fost acei oameni dar stim clar ca sau folosit de acel lucru pe care ei nu-l credeau.
    Nu am fost in acea perioada, dar cred cu tarie ca orice om cu frica de Diviniatte nu face ceea ce ei au facut, biserica ortodoxa nu a creat crime si nici nu a promovat acest tip de gandire.
    De aceea biserica ortodoxa nu merg din usa in usa ca sa te converteasca.
    Biserica Ortodoxa iti spune doar ceea ce e bine sau nu sa faci.
    Restul ramane la latitudinea ta sa alegi.

    Imi place bucatareasa aia numai cu bikinii, uff ce as dorii sa o am si in bucataria mea, garantat supa ar iesii mortal de buna.

  7. uska, faza cu calugarul e la fel ca aia cu „vrei sau nu vrei – eu te trec strada”. Nu mi se pare ok sa apari la tv si sa transmiti mesajul „ma sacrific eu, ma izolez in munti si ma rog pt voi, pacatosilor. Tu singur ai ales sa devii sihastru, acum ce faci, ne scoti ochii ? Poate ai fost un introvertit inadaptabil sau vreo boarfa ti-a secat inima in tinerete si te-ai tacanit..

  8. Ohooo!!! Discutii despre religie & shit !!! Ce-mi mai placea sa ma contrazic cu profu de religie in liceu… Intre timp m-am plictisit pt ca de fiecare data NU se ajunge la un punct comun (cu exceptia fumeilor care si mie imi plac).

    @Mircea: „Biserica Ortodoxa iti spune doar ceea ce e bine sau nu sa faci.” …. de ce oare a iesit vorba aia fa ce zice preotul si nu ce face el?

  9. @ Mircea
    dar de unde stie biserica ce e bine sau nu? aia ortodoxa.
    pe timpu’ comunismului ai idee ce faceau preotii ortodoxi din Romania? sau aia nu se pun? faptul ca te vindeau securitatii nu se pune? nu e o crima? stii ca daca te duci intr-o biserica din Romania si ii ceri ceva preottului iti cere bani? botez, inmormintare, festanie, orice ii ceri iti va cere o suma considerabila! asta nu e crima?
    stii citi preoti sint „bulangii”? sau cite maici or fi „bagaboante”?

    asta nu e istorie de acum 3-400 de ani , astea s-au intimplat recent, si se intimpla in continuare !!!

  10. uska, fii atent faza: de sarbatori mi-am pus pe usa de la intrare o coala de hartie imensa pe care am scris: „nu sunati” „nu bateti” „nu deranjati” „doarme copil mic”. L-am pus special pentru colindatorii pizdii si culmea a avut succes, n-a sunat nimeni. Ghici cine l-a ignorat si a sunat in disperare: preotul !

  11. tupeu koae.. dar n-a avut dezlegare la fi-mea, era culmea sa-i mai si deschid
    nu stiu pe unde am citit ca cineva i-a spus preotului ca n-are marunt; stii ce i-a raspuns ? stai linistit ca-ti dau rest! superb :))

  12. @twigg (apropo de la ce vine cei doi gg) ” “ma sacrific eu, ma izolez in munti si ma rog pt voi, pacatosilor”
    Cei care spun asta (ceea ce nu cred ca a fost asa) schimbati canalul, in biblie scrie clar ca ei nu au acest drept a cere socoteala, de aceea te rogi singur sa nu te auda nimeni sau te rogi in grup.
    Sunt sigur ca contextul acelui claugar a fost cu totul diferit, si nu s-a exprimat in felul asta, dar omul de rand in general cel hulitor are acesta dorinta de a a arunca cu pietre.
    Da, e adevarat ca preotii au obligatia sa se roage pentru tara, conducatori, oameni, scolari, bolnavi, e greu de inteles pentru unii, nu incerc sa explic ca si asa am spus mult prea multe, si apar discutiile rautacioase.
    Ca sa intelegi anumite axpecte e ca experienta intr-o anumita meserie sau scoala vietii, daca nu comunici zilnici sufleteste cu Diviniatea nu vei simtii, unii nu reusesc nici dupa 20 sa inteleaga, dar au macar taria sa continue, dupa ce iti va da Diviniatea bucuria de a intelege vei fi alt om.
    Acesta bucurie poate venii prin diverse mesaje, trairi, dar cele mai multe sunt prin necazuri, suferinte, numai asa se slefuieste un suflet si spiritul numai asa lucreaza cu Divinul.
    ” Doamne da-mi curaj as schimb ceea ce pot, rabdare sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa recunosc deosebirea dintre acestea”

  13. Sper sa nu fiu rautacioasa pentru ca nu asta imi doresc prin urmatorul comentariu.
    Eu nu cred desi am fost crescuta intr-o familie destul de credincioasa dar apreciez persoanele care au puterea sa creada. Ceea ce dispretuiesc este modul de exprimare a credintei de catre majoritatea. De exemplu postul. Cu ce ma ajuta la credinta mea faptul ca nu mananc carne o luna? La sanatate poate ma ajuta dar statul pe stomacul gol ma face mai credincios, mai curat? Din punctul meu de vedere, sa fii credincios in religia ta, in zeul tau nu trebuie sa se manifeste in exterior, in purtatul fustelor si baticelor la biserica de exemplu, in pupat de icoane sleioase si maini de preoti care cine stie pe unde au umblat inainte. Toata credinta trebuie sa fie in interior, cat mai putin manifestata fata de altii. In momentul in care te arati cel mai mare credincios in fata la altii nu esti decat un fatarnic care face toate astea doar pentru imagine si nu pentru a multumi zeului pentru ce a primit in viata.
    Respect dreptul la exprimare pentru ca si eu ma folosesc destul de mult de el dar ma deranjeaza cand cineva spune (mai direct, mai indirect) ca daca nu fac cum se spune la carte si cum cred ei, n-o sa fie bine. Poate asta functioneaza pentru tine dar nu imi impune mie sau altora.

    Sper ca m-am facut inteleasa, raceala imi cam leneveste neuronu si nu stiu cat de coerenta e exprimarea mea.

  14. N-am mai avut atatea comentarii de pe vremea razboaielor; apropo, legat de blogul zeitei care e momentan parolat: toti ghirtzoii aia cu care m-am balacarit, le place blogul sau vor doar s-o futa ? nici acum nu m-am prins..
    Stai lini Cat, nici macar eu nu puteam s-o spun mai bine 😀

  15. se explica de ce nu ai inteles nimic din comentariul lui pafnutie mircea aka evlaviosu. e greu sa scrii citet la tastatura cind cu ochii la poze cu pasarici cu o mina te labaresti iar cu cealalta ii tragi la cruci cu aceiasi viteza cu care mina cealalta face curse dute-vino!!! 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top