o iarna ticaloasa

Trec (trecem) prin cea mai de cacat iarna din viata si asta din cauza ca Bubu a fost aproape tot timpul racita. Cand voi ieseati seara prin cluburi ieseam si noi pina la policlinica. Cand voi ieseati seara in oras la o pizza, noi ieseam pina la farmacie. Cand va urcati in avion spre destinatii exotice, noi ne urcam in masina si mergeam la spital. Cand la 4 dimineata erati rupti dupa o noapte de sex nebun, noi ne gandeam sa sunam la salvare.  Mai vreti ?

N-are legatura cu fi-mea, nu e cazul sa intelegeti altceva. Pur si simplu astea sunt vremurile, astea sunt efectele ca traim intr-un oras poluat dar mai ales ca ei, copiii, sunt victimele unei conspiratii criminale. La un simplu control daca esti racit, ti se prescriu minim 2 antibiotice, solutii de inhalat, siropuri, mediacamente. Totul pentru o banala raceala koae! Da-i in mortii lor de bani, ce faci cu punga de medicamente ? i le dai sau nu ? daca nu, ce te faci  in cazul unei complicatii ?

Nu stiu cum sunt alti copii, poate cresc mult mai usor decat a fost cu Bubu, poate sunt mai rezistenti. Poate am gresit noi, trebuia s-o scoatem afara la -10 grade in bluza si cu capul gol asa cum mi se tot spune, sa se caleasca. E atat de usor sa dai sfaturi cand nu te implica pe tine.. De ce nu-ti faci tu plod, ca nu e greu, si tine-l afara asa cum imi dai mie sfaturi, ce zici ? expertu pizdii..

Comentarii ( 7 )

  1. Daca ti-as spune cauza vei spune ca ori sunt nebun, ori ca aberez, asa ca daca nu vrei sa vezi adevarul pentru ca tu ca om esti mai presus si mai intelignet decat oricine, nimeni nu te poate ajuta.
    Asa ca va trebuii ca om sa orbecaiezi in continuare, va venii si momentul cand vei afla si atunci va fi ferice de tine.

    Tot ce am scris mai sus e referire la natura omului si nu am facut referire la persoana ta proprie.
    Ramanem prieteni, ok?

  2. uite, o sa scriu zilele astea (cand am putin timp liber) felul in care vad eu lucrurile, dar cu o conditie: sa fii obiectiv cand comentezi. adica vino si cu explicatii.
    si inca ceva: nu m-am certat cu nimeni care nu avea aceleasi idei sau puncte de vedere cu mine, chiar ma bucur atunci cand sunt contrazis. baga mare 🙂

  3. Regulile nu erau cele pe care le crezi tu, tot ce doream e sa comentam particular, nu vad o dezbatere publica la astfel de subiecte.
    Normal ca nu am vazut blogul tau un loc de joaca.
    Raman numai la capitolul vizionat femei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top